Inlägg från: sandra84 |Visa alla inlägg
  • sandra84

    Marsbebis 2016

    Hej! Hoppar gärna in här med ?. Har två barn födda 11 och 13. Bf runt 24 mars (har inte riktigt koll på senaste mensen... Har tidigare haft ma i vecka 13 så finns en stor oro. Men håller tummar och tår att allt går vägen och att de första veckorna flyger fram.

  • sandra84
    Vw88 skrev 2015-07-30 17:47:25 följande:

    Får ta bort mig från listan :( åter igen MF :(


    Vad tråkigt! En stor styrkekram till er ?!
  • sandra84

    Har haft väldigt ont i magen inatt. Mensvärk! Börjar gå över nu och har bara ont i ligamenten. Är detta normalt? Har inte haft det under tidigare graviditeter.

    Tips mottages gärna på hur man kan lindra illamående. Mår illa dygnet runt och vaknar även av det på nätterna. Spyr inte dock.

    Väntar även jag med att skriva in mig i bf-listan tills vi gjort vul. Har haft missfall tidigare och vågar inte hoppas än. Har inskrivning på mvc om en vecka. Har samma barnmorska som tidigare graviditeter. Känns skönt!

  • sandra84

    Håller med om att det känns som en trevlig tråd!

    Vill även tacka för alla tips mot illamående. Får se hur det kommer att gå att jobba på måndag.

  • sandra84
    Emelie0408 skrev 2015-08-06 21:47:58 följande:

    Hoppar av tråden. Hade inget illamående (vilket jag haft med de andra barnen) så bokade in ett vul igår för att vara säker. Det visade en tom hinnsäck utan foster. Blev en tablett igår och imorgon bitti blir det cytotec. Hoppas på bättre lycka nästa gång. Lycka till ni andra :)


    Nej, vad tråkigt! Stor kram till er.
  • sandra84
    Reflexen skrev 2015-08-07 21:27:44 följande:

    Hon tyckte det kunde vara skönt för mig att få komma en gång till för att slippa mkt oro! Visst har jag träffat en bra läkare!

    Sen tror jag att det faktum att hon mätte den till 6+3 ist för 7+0 som det borde ha varit enl förmodad äl kan ha spelat in. Det är ju som du skrev först nån gång i v 9 som ett bra ul börjar betyda något.

    Oavsett varför, så är jag glad över att få komma dit en gång till! Och är överlycklig över att ha fått en sån rar läkare!


    Vad skönt att allt såg bra ut och att du träffade en bra läkare! När jag hade blödningar under min förra graviditet var vi på vul en gång i veckan innan rul. Allt för att hålla oss lugna. Så skönt när man får möjlighet till det.
  • sandra84

    Elenic: Vad skönt att din chef reagera så positivt. Jag funderar också på att berätta för min chef. Går omkring som ett trött kolli på jobbet och mår konstant illa. Kan vara skönt att förklara varför man inte är sitt vanliga jag.

    Hade även jag inskrivning idag. Bokade tid för tidigt ul den 7 september. Längtar!

  • sandra84

    En liten undran: någon som använt postafen (?) mot graviditetsillamående? Jag känner att jag varken funkar hemma med barnen eller på jobbet. Mår illa 24 timmar om dygnet. Jobbar som idrottslärare och kan inte direkt ta det lugnt på jobbet...

    Bf-lista med antal barn låter bra. Jag skriver in mig när jag varit på tidigt ul. Men har två barn sedan tidigare.

  • sandra84

    Grattis till alla som varit på lyckade ul. Vad roligt! Tiden tickar på.

    Vi kan inte äta fisk hemma pga dotterna är fiskallergiker. Bm sa att jag måste ta omega tabletter då eftersom man ska äta fisk 3-4 ggr/veckan. Har tappat bort lappen med vilken tablett det är. Någon som vet? Fanns två alternativ vet jag.

  • sandra84

    Vi kan inte ha fisk hemma för min dotter reagerar luftburet på det. Så att hantera fisk i hemmet är helt uteslutet. Inte ens en konserv eller varm- eller kallrökt. Därför behöver jag äta tabletter.

Svar på tråden Marsbebis 2016