Inlägg från: Reflexen |Visa alla inlägg
  • Reflexen

    Marsbebis 2016

    Hej!

    Hoppas jag kan vara med här utan att jinxa graviditeten för mycket

    Har bf 22 mars, så är bara i v 6. Har haft tre ma/mf det senaste året, i v12, 7 och 6, så vågar inte hoppas för mycket. Har ett barn som snart fyller sju, så långt mellan här också.

    Har inte så mycket symptom, bara trött, hungrig och ömma bröstvårtor. Lite molvärk nån gång, annars inget.

  • Reflexen
    mammave skrev 2015-07-25 09:41:41 följande:

    Är det bara jag som tycker det känns som en evighet till v12? Är i 7+6 och känns som 12+0 är lååååångt bort.


    Nej, det är inte bara du! det ÄR en evighet! Önskar att man kunde snabbspola några veckor nu i början.
  • Reflexen

    Vad tråkigt att vi är fler som fått mf/ma, även ganska sent. Det är så jobbigt för även om man bara är i v 7 eller så, så har man hunnit tänka så många tankar om hur det ska bli med en liten i famnen. För mig så är det lite "en dag i taget utan blödning". Har inte mycket symptom att gå på heller, så får nöja mig med "ingen blödning".

    Håller tummarna för oss alla den här gången!

  • Reflexen

    Vad många vi har blivit, kul!

    Tråkigt att ni fick mf, vw88! Hoppas det tar sig snabbt igen!

    Är själv ganska tyst i tråden eftersom jag inte riktigt vågar tro på bebis i mars än. Har haft tre mf/ma på raken och är därför ganska desillusionerad. Är också därför jag inte skrivit in mig i bf-listan. Ska på tidigt ul nästa vecka, hoppas det visar ett pickande hjärta.

    Tänker inte heller skriva in mig på mvc än, väntar på ul först.

    Har ni skrivit in er?

    Känner ni av några symptom?

  • Reflexen

    Mammave: har inte kollat var man kan göra det ännu. Väntar på resultatet på vul först. Jag är 38 år så erbjuds kub i mitt landsting, men känns som om jag gärna betalar för lite extra säkerhet!

  • Reflexen

    Sandra: förstår din oro. Jag har lite molvärk då och då, tror det är ganska vanligt. Det låter bra att det onda tagit slut. Hoppas att det inte kommer tillbaka.

  • Reflexen

    Hej och välkommen Elenic!

    Förstår vad du menar, det här är hemska veckor! Vi får hålla tummarna för oss alla!

  • Reflexen

    Elenic: NIPT är ett icke-invasivt test av fostrets kromosomuppsättning. Man kan genom att specialanalysera ett vanligt blodprov från mamman, se om fostret har avvikelser i sin kromosomuppsättning. Man kollar trisomi 13, 18 och 21. Kan även kolla kön. Det ger säkrare resultat än kub och medför inga mf-risker som fostervattenprovet gör. Man måste dock betala själv eftersom det inte är praxis (ännu). Kostar mellan 7000-10000kr tror jag.

    Läs mer på fostertest.se

  • Reflexen

    AKF: jag får vul pga att jag varit på kvinnokliniken/sjukhuset tidigare för utredning av upprepade missfall. Jag tycker att du gör rätt som frågar vid inskrivningen. Tror att man här kan ringa direkt till kvinnokliniken och fråga om man kan få komma också. Jag har inte kontaktat mvc nu, bara ringt sjukhuset. Känner att det inte är nån idé att blanda in mvc innan jag vet om det är något som lever i mig.

    Ang symptom, så skönt att ni är fler som upplevt att de minskat. Jag är i v 7+0 och hade en riktig dipp igår så jag tyckte mina bröst var helt annorlunda mot tidigare (mindre ömma och mjukare). Idag är de lite mer ömma igen, så hoppas att det inte var/är nån fara.

Svar på tråden Marsbebis 2016