• aztec

    Marsbebis 2016

    Hej allihopa! Okej om jag hoppar in i denna tråd? Läst sen början men inte skrivit direkt ;) är med i en annan mars/april tråd men har bf 3mars så ligger flera v före de flesta!

    Snabbfakta ;

    Har en 3årig dotter, gjorde kub med bra resultat, bf 3mars, har RUL nu på fredag kommer vara 19+0 då. Oerhört spännande att se vad som gömmer sig dr inne!

    Inte köpt något än, tänkte vi väntar tills efter ul, ska vi gå igenom förrådet. Vagnen är mest ångest då vi sålde dotterns gamla, men dags att beställa snart. :)

  • aztec
    Sötistilde skrev 2015-10-07 22:26:12 följande:

    Välkommen :) har oxå RUL på fredag :)


    Tackar! Börjar bli nervös iför imorgon, även lite orolig.. Blir mer verkligt efter om allt går bra :)
  • aztec
    AKF skrev 2015-10-08 22:12:28 följande:

    Grattis till bra RUL-undersökningar alla ni som varit iväg!

    ....

    Hur tänker ni med vaccination mot influensan? Har ni fått råd att ta det eller hur resonerar ni?


    Hej! Jag tänker nog ta vaccinet om min läkare tycker det är en bra idé. Var sjukskriven en hel månad förra vintern utav influensan (har astma så satte sig ordentligt där) var Hemskt! Låg mest på soffan! Åkte även på influensan när jag var gravid med första barnet, inte heller något jag vill känna på igen, kändes extra oroligt eftersom man var gravid. Men håller tummarna.
  • aztec

    19+0 idag och ultraljud! Är jättenöjd, var inga problem, allt såg "normalt" ut :) och det blev en liten lillebror! Mannen blev nog extra glad. Jag har mest gått på moln idag! Vill börja ta tag i saker nu, köpa och fixa, gå igenom storasysters grejer osv. 21v kvar! :D har kvar samma bf 3mars som från kub, de mäter inte ens det idag.

  • aztec


    Fick en läskig bild på ansiktet framifrån! 8) haha. Förstora upp inför halloween kanske.
  • aztec
    Smilla80 skrev 2015-10-11 08:41:46 följande:

    Igår kände jag att det liksom "strålade" i livmodern under dagen, ngn som vet vad det kan ha varit? Det var inte vanlig växtvärk, man blir lite orolig.

    När är det lagom att köpa/beställa vagn? Någon som gjort det än? Börjar bli sugen på att börja inhandla lite till bebisen... :)


    Tack! Var himla roligt på ul när vi fick se ansiktet så vi fick med oss en bild på det. Hehe.

    Men nu när vi haft ul så börjar vi planera för att beställa vagnen, brukar vara sån leveranstid och är extrapris på det paketet vi tänkt oss så ska nog slå till så fort vi varit och provkört den! Måste bara hitta en affär i stan som har den. Men vi funderar på en brio smile :)
  • aztec
    Zezziz84 skrev 2015-10-11 15:42:43 följande:

    Jag har köpt en Brio Smile:) provkör den lite då o då här hemma o jag e nöjd:)

    Vi har även köpt babyskydd! RUL på torsdag sen blir de till o börja shoppa kläder:)


    Också sugen på den men måste åka och klämma först 8) men tänkte jag är strax över 180 såmåste funka, tycker du att styret går att reglera bra? :)
  • aztec
    CatEyes skrev 2015-10-12 16:13:30 följande:

    Hej alla! RUL gick bra, är så glad!!

    Vi ska få en flicka!!


    Grattis!! Så roligt! :D
Svar på tråden Marsbebis 2016