Inlägg från: Smilla80 |Visa alla inlägg
  • Smilla80

    Marsbebis 2016

    NellieMeja skrev 2015-08-28 12:05:49 följande:

    Tack för er omtanke ligger i soffan hemma nu å vilar. Å hoppas det onda ska försvinna kan vara livmodern som trycker på en nerv eller något sådant. Skönt var i allafall att jag fick se en underbar goding med tickande hjärta...


    Så skönt att allt såg bra ut! Hur mår du nu?
  • Smilla80
    CatEyes skrev 2015-08-29 22:40:10 följande:

    Glömde svara, förlåt.

    Jag köpte den på www.billiga-tester.se

    Sonoline Ultraljudsmonitor heter den. Kostar 799kr

    Det står från v 12 men jag provade redan i vecka 10-11 och då hörde man.

    Jag googlade mycket om risker med en sån, det KAN ju finnas risker men man får själv avgöra. Det är ju inte så bra att göra ul hela tiden heller, på något sätt så stör man fostret, samma sak med det här.

    Jag använder den väldigt lite, brukar lyssna den dagen jag går in i en ny vecka och max 5 min, därför vågar jag använda den. Det är annorlunda om man lyssnar varje dag eller väldigt länge.


    Ingen fara alls, tack för all info! Häftigt att man kan höra hjärtslagen så tidigt. På mitt vul i v 9+0 fick jag höra hjärtat slå och det kändes underbart. Får ta mig en funderare på denna "manick"!
  • Smilla80
    Carabellis kusp skrev 2015-08-30 19:17:36 följande:

    Tack. Jag vågar inte ta in att det finns andra som det gått bra för, är helt inställd på det värsta. Det skulle vara för svårt och smärtsamt att få upp hoppet och sedan kastas tillbaka i den djupa ångest och förtvivlan som detta är. Det är inte klokt vad det smärtar rent fysiskt; jag går i slow motion och hör hur mitt skratt fastnar i halsen. Så fort jag är ensam forsar tårarna, tyst och stilla. Kan man nånsin bli den man en gång var efter en sådan här process?


    Jag känner verkligen med dig. Är ledsen att du ska behöva gå igenom detta... :( styrkekram!
  • Smilla80
    Carabellis kusp skrev 2015-08-30 22:14:49 följande:

    Det var fint sagt; att man blir djupare i sina känslor. Tack.

    Tack till alla som tröstar mig och inte bara är käcka och vill bagatellisera. Jag förstår att jag lägger sordin på tråden, men fortsätt dela er glädje! Jag glädjer mig med er!


    Du behöver absolut inte känna att du lägger sordin här, vi är härför att dela både glädje och sorg med varandra! Tänker på dig. <3
  • Smilla80
    NellieMeja skrev 2015-08-30 15:47:47 följande:

    Jag mår faktiskt mycket bättre har inte alls så ont nu. Är mest öm där det gjorde ont. Men är jag för aktiv så gör det ondare så jag har vilat en hel del i helgen. Så skönt att det super onda gick över å att jag fick se bebisen att den var ok var ju orolig för den med.Vi flyttar nu den här veckan som kommer så har en hel del å göra. Tack för din omtanke


    Skönt att höra att det går åt rätt håll! Ta det försiktigt med flytten!
  • Smilla80

    Någon mer än jag som redan gått upp i vikt? Är i v. 11+ (12:e veckan) och vågen visar redan uppåt! Är det normalt tror ni? Är ju inget stort bekymmer men vore intressant att höra... ;) kram på er alla.

  • Smilla80
    Carabellis kusp skrev 2015-08-31 11:57:50 följande:

    Moderkaksprovet är taget. Skumt var det. De ringer troligen innan veckan är slut, men jag ska tydligen vänta tills onsdag nästa vecka innan jag andas ut om jag inget hört. Läkaren var så trevlig, rätt man på rätt plats.


    Skönt att det är gjort och att du fick ett gott bemötande i denna svåra sits! Håller tummar och tår för dig!

    Jag har också gått upp 13 kg med mina andra två, får se vad det stannar på denna gång... Man kanske e sån som går upp mkt i början o sen jämnar det ut sig?! Nåja, lite kilon hit och dit spelar ju verkligen ingen roll!
  • Smilla80
    Zezziz84 skrev 2015-08-31 13:10:22 följande:

    Jag e i v11+4 o har gått upp två kg.. Dick rör ja mig inte så mkt för har haft otroligt illamående o så himla trött..

    Men nu börjar de släppa o ska försöka gå på löpbandet en halvtimme om dagen:)

    Hur mkt har du gått upp?

    Min första graviditet gick ja upp 25kg

    Andra 12kg


    Jag har gått upp minst 3 kg nånting tror jag... Ja tänk vad det kan skilja från gång till gång! :) Med mina andra två har jag dock gått upp ca 13 kg båda gångerna. Har inte tränat som förut pga rädsla för missfall utan tagit det ganska lugnt (nojjig, jag vet), men är igång o promenerar iaf. Plus att man är mkt hungrigare än normalt! :)
  • Smilla80
    Elenic skrev 2015-08-31 13:23:19 följande:

    Hallå! Jag tror att det är fullständigt normalt att både ha gått upp och ned några kilo by now... Själv väger jag mig inte (och kommer inte göra hos MVC heller) men skulle nog gissa att jag är 1-2kg plus. Hur som helst är jag bredare över magen och visa byxor sitter inte riktigt lika skönt i midjan längre. ;) Och brösten ska vi inte ens tala om...


    Ja man är lite mer kurvig nuförtiden, haha! Bootie and boobs! ;) Men vad skönt att slippa väga sig, behöver man alltså inte göra det o kan slippa? :)
Svar på tråden Marsbebis 2016