• modsey

    Är det ok att min man gör så här?

    Om han inte går med på familjeterapi skulle jag inte känna att han vill alls och då heller inte själv vilja ge eller lägga ner mer tid och ork på förhållandet.
    Han låter bortskämd och har det ju jäkligt bekvämt, fördelarna med familj samtidigt som han lever delar av det bekväma ungkarlslivet med kompisar, fester och massor av egen fritid. Hur mycket av den varan får du TS?
    Erbjuder han sig att du också kan resa, fika och festa med dina vänner eller är hans egen tid viktigare än din?
    Åter, jag skulle aldrig acceptera det. Men bara du kan ta det där steget.

  • modsey
    Anonym (TS.) skrev 2015-07-21 11:08:15 följande:

    Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Började gråta och sa massor av olika saker till honom. " Du är ingen riktig man" . "Du har noll respekt, annars hade du aldrig slagit mig". Gråtandes...

    Han sa: sluta dramatisera... Du spelar inte in någon film nu.

    Jag kan inte riktigt berätta För mina föräldrar vad som hänt. Vet inte vad dom hade gjort. Säkerligen polisanmält elr velat slå skiten själva.

    Jag har bara lust att försvinna nu. Men jag älskar mina barn och vill bara bort från honom och leva ensam med barnen. Hoppas jag får mod att lämna och aldrig återvända.


    Nu ska jag skriva något jag nog anar att du redan vet. Du måste lämna honom och anmäla honom.
    Att han slagit dig en gång är en gång för mycket och varken ok mot dig själv, mot era barn eller i lagens ögon.
    Något är trasigt inuti honom, helt säkert. Det har han visat både igenom sitt agerande i över 11 år på sitt omogna icke ansvarsfulla vis.
    Att han nu tagit det till en nivå värre är inget bra tecken och att han inte ens efter det förstår att han gjort fel bekräftar bara hur trasig och liten han är.
    Berätta för dina föräldrar, kontakta polisen och be dem också om hjälp var du kan vända dig för att få hjälp i hur du ska agera i framtiden. 
Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?