Inlägg från: Anonym (chockad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad)

    Är det ok att min man gör så här?

    Ärligt talat - han verkar inte vilja vara gift I en relation med barn.


    Det kanske är praktiskt för honom att ha någon som sköter hemmet, lagt mat, tvättar och stryker kläder (om du gör det). Men det övriga verkar inte han vilja ha.

    Mitt råd till dig är: prata med honom och få honom att förstå att utlandssemestrar har de flesta andra familjer tillsammans, mor + far + barn. Sen kan man ha grabb-grejer då och då. Men inte varje helg, varje dag, hela semesterperioder.

    Vill han inte ändra sig - lämna honom, för du är redan ensam... fast I en relation med en stor egoist.

  • Anonym (chockad)

    Ta redan nu kontakt med en advokat eller liknande familjerätts person, för att undersöka om han verkligen kan hota med att ta barnen från dig. Du borde MINST ha 50% vårdnad, om inte du får 100%. De veckor han har barnen får han leva riktigt liv med barnen ensam och det lär bli en prövning för honom att ta allt det ansvaret själv.

    Nu vet jag inte om ni kommer från en annan kultur där det finns risk att han rymmer till hemlandet med barnen (som man ibland kan läsa om).

    Det bästa för dig och barnen är att lämna honom, ni är redan ensamma I den relation ni har med pappan. De verkar inte få mycket tid med honom som det är idag...

Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?