• JollyOddBob

    Är det ok att min man gör så här?

    Uppenbart att det är ett vuxet barn. Absolut dags att du sträcker på dig och ställer (helt normala) krav på honom. Kan han inte nå upp till dem så är det hög tid att du tar tag i dig själv och lämnar honom. Känner igen detta fenomen hos mitt exs barns pappa. Jag fick ta papparollen för att hans riktiga pappa var precis så som du beskriver din man. Just precis av samma anledning som dig så lämnade mitt ex sitt barns pappa.

    Hög tid att du börjar leva lite

    Lycka till!

  • JollyOddBob
    Anonym (TS.) skrev 2015-07-21 00:07:36 följande:

    Tack för alla svar. Jag blir inte förvånad att ni skriver som ni gör för jag anade det. Det jag blir förvånad av är min passiva reaktion. Inget händer.

    Idag gick vi ut och shoppade - kläder åt HONOM. Min tanke var stt senare förhoppningsvis gå ut och fika. Därav anledningen till varför jag följde med. Och stt det betyder TID till att umgås tillsammans. Hur som helst, så köpte han kläder för tusentals kronor och så fort vi var färdiga sa han till mig: Du, det blir bra såhär för idag va. Så du kan ta och börja gå hemåt för det är väldigt varmt så ses vi senare. Vart ska du då frågade jag. - jag ska bara träffa killarna så ses vi hemma sen.

    Sånt här är typiska exempel från min vardag.


    En fråga - Är det killarna han träffar eller är det någon annan?

    Ta dig ur det där asap. Han uppskattar ju inte dig som han borde. Han behöver fan växa upp. Han är ju pinsam för fan..
  • JollyOddBob

    Fattar att det inte är lätt men jag blir bara förbannad av det här. Skärp till dig! Han har ju fastnat i tonåren. Hans sätt att agera hade man kunnat tro om en 20åring men inte en familjefar. Tror aldrig han kommer att fatta vad det handlar om riktigt. Kan han inte ta dig till sig framför sin mamma så är det ju allvarligt fel på skrället. Prio 1 alla dagar i veckan är fanimig sin egen familj.

    Någon tipsade om detta tidigare, dra terapi och stärk dig själv sen ser du till att lämna den ynklige och skaffar ett riktigt liv. Det finns fler trevliga herrar ute i vassen som kan ge dig den trygghet och liv du behöver.

Svar på tråden Är det ok att min man gör så här?