• Anonym (Grf)

    Nu sa hon det för femhundrafemtionde gången

    Men låt din pappa ta ansvar för ditt eget liv, o stå upp för dig själv istället!

    Hur bemöter du henne när hon säger sånt där?

  • Anonym (Grf)

    Byt psykolog TS, kanske bättre kemi med nästa eller vad det nu var som saknades. Berättade du allt som skrivits här, då?

    Verkar iofs som du inte har nåt behov av att frigöra dig från henne, eftersom det vart så här i så många år redan o du aldrig försökt göra nåt åt något.

  • Anonym (Grf)
    Anonym (Sommarregn) skrev 2015-07-21 15:15:15 följande:

    Pappa och jag har pratat om det en miljon gånger. Han säger att jag ska låta det rinna av mig bara. Det har jag hört sen jag var fyra år; låt det rinna av dig bara! som ett mantra.

    Han tror också att hon har psykiska problem men säger bara att hon aldrig skulle söka hjälp och människor förändrar sig inte så han tycker bara att vi ska finna oss i det.

    Min pappa är bra på nästan alla sätt och vis men jag undrar också hur han tänkte när han låter någon stå och skrika hemskheter på sitt barn i timmar mitt i nätterna gång på gång hela uppväxten? Allt annat som han bara tillät henne göra mot mig? Det är ju klart att han också märkte av den psykiska misshandeln så hur kunde han låta det ske mot en 4-7-10-13-16-åring och bara säga "Vatten på en gås" när jag ifrågasatte vad hon höll på med? Om någon skulle skrika ens i närheten av min hund så skulle jag bli galen och kasta ut personen. Min hund ska inte behöva lyssna på skrik och bli rädd. Pappa kan tom än i denna dag skälla ut mig framför mamma för att hon vill det och vill veta att han är på hennes sida för att sedan säga till mig att han tyckte precis tvärtom och inte menade det men att han låtsas hålla med mamma framför mig. Hon ber honom i princip att skälla ut mig och han gör det och ber sen om ursäkt bakom hennes rygg. Alltså, ni hör ju... Han har det inte heller lätt med henne.

    Allt du skriver är jättebra Ramborg och jag ska tänka på det. Men det är så många i tråden som har ryckt på axlarna och sagt att hennes ord om att jag inte ska ha barn är väl ingenting men jag frågar dig nu som verkar vettig; ÄR det nånting att säga så till någon- sin dotter eller är jag för känslig?


    Det här är ju fan läskigt. PRECIS en sån pappa som din har jag också!! Snäll, men genomsvag o konflikträdd, han kan helt enkelt inte klara av det. Det där med utskällningar inför mamma för att sedan säga jag tycker som du i smyg, vet inte hur många gånger det hänt.

    Undrar hur många som har haft såna här pappor egentligen.
  • Anonym (Grf)

    "Tvungen" att ringa till sina föräldrar, efter allt som varit? Jovisst, dra den om Rödluvan också.

Svar på tråden Nu sa hon det för femhundrafemtionde gången