Inlägg från: Brunhilde |Visa alla inlägg
  • Brunhilde

    Har du någon FL-crush?

    Knall skrev 2015-07-23 16:40:05 följande:
    Och hur TUSAN kunde jag glömma HH???? Där har vi en kvinna som heter duga!
    Djärv, rolig, galen och alldeles, alldeles underbar! smile6.gif
    Det är ju just det. Oh God, the horror when you forget to mention someone Skrikandes
  • Brunhilde
    ydiblon skrev 2015-07-23 22:38:10 följande:
    eisa, Blueblood, Kimpossible, Jennie med ie, La Lola mfl.
    Vart tog Blueblood vägen?
  • Brunhilde
    Zarch skrev 2015-07-25 13:04:36 följande:
    Tummen upp här, du har rätt och kan ta på mig en del av det. Inte helt men lite, sedan så får man väl se till ämnet också. Börja "trasha" trådar där ämnet är allvarligt är något man inte gör, sett det ske.

    Men ja, eftersom jag sticker ut hakan idag så får man väl dra iväg en trudelutt till moderatorerna om off topicen? Jag och några till skulle nog behöva få sig en uppsträckning. smile1.gif
    Låt det vara kvar, vissa saker är så dumma att de förtjänar att ligga ute till allmän beskådan ett tag till. 
  • Brunhilde
    j a d e skrev 2015-07-25 15:48:03 följande:
    Crush på en FL-medlem låter fruktansvärt jobbigt. Lite som att tungkyssa en idolplansch typ. Jag har ingen crush iallafall, men det finns en del som skriver här vars inlägg jag gillar, och det finns de som skriver här som jag gillar på alldeles riktigt, jag tror dessa vet vilka de är, skulle inte drömma om att nämna några namn. Dock verkar detta börjat lida mot en impopuläritetstävling istället och det brukar vara såsigt och kul, även om man inte vinner den. smile6.gif
    Va? Slickar du inte ens lite på skärmen när du ser vissas inlägg?
  • Brunhilde
    j a d e skrev 2015-07-25 19:07:24 följande:
    Nu har jag tänkt över saken lite ingående och får ändra mitt svar till ett mer öronbedövande ja utan tvivel, vad det gäller vissa. Slickar verkligen skärmen. Jag antar att det innebär att jag HAR crushar. Fast i andra fall är det mer att jag vomerar på skärmen. Det är olika. Måste sätta mig ner lite nu. Svindlande.
    Bara man inte råkar slicka direkt efter att man vomerat är det väl ok.
    Jag förutsätter att de jag slickar på vet om att jag uppskattar deras inlägg. Lite manligt kanske och kanske borde man hylla mer än vad jag gör.
    När jag tänker efter är det ett drag jag inte är så förtjust i. De gånger jag haft förhållande med män som säger något i stil med "jag behöver inte tala om för dig att jag älskar dig. Det känner du väl" är det inte alltid så roligt. Lite drastisk jämförelse, men kontentan är väl att man (jag) kanske borde visa mer uppskattning än vad jag gör.
    Fast tänk om jag råkar glömma någon Det är bäst att de får känna det...
  • Brunhilde

    @Zarch fick bilden önskad effekt då? Citat " jag tror du kommer bli lite lycklig när du ser hur en riktig hustomte kan ta sig ut."

    Kanske fungerar den som skrämselpropaganda. Är barnen olydiga kan man alltid ta fram bilden på "tomten".

  • Brunhilde
    Palestrina skrev 2015-07-26 15:29:19 följande:
    smile3.gif

    Jag hade stavat snabbare än självaste Vasa.
    Och hoppats på att den lille hustomten inte tog sig ut?
  • Brunhilde
    Zarch skrev 2015-07-26 19:06:35 följande:
    Hehe, jo men visst. smile2.gif Samtidigt så säger det en hel del om "hustomtens" såkallade "fanbase", dags att intressantare och roligare (syftar inte på mig själv där bör tilläggas men läser en hel del) skribenter lyfts fram här.

    Familjeliv har liknat Nordkorea vs Sydkorea ett tag, så dags att dom sistnämnda invaderar. smile1.gif
    Jag har en! Jag har en! En som jag inte tror har nämnts tidigare, men jag läser dennes råd till vilsna n00bs med andakt. K grrl.
    Phuh, nu har jag namngett någon och jag känner mig inte ens smutsig
  • Brunhilde
    taquine skrev 2015-07-26 19:43:21 följande:
    Ja där håller jag med , både molly och smulpaj verkar kloka och vettiga ! Sen inte att förglömma La lola och lövet som alltid skriver bra inlägg. 

    Två män som alltid skriver bra är radwanska och Johan 75 , nog att vi har olika åsikter i en viss fråga men annars har de väldigt insiktsfulla inlägg;)
    Jag har alltid trott att radwanska var en kvinna
  • Brunhilde
    Zarch skrev 2015-07-26 19:54:15 följande:
    Har väldigt svårt för namn, kan ju inte rabbla figurer på avatarer.

    Men ska jag rabbla grabbar så är ju "djävulen" underfundig, fool är en härlig man i otrohetstrådarna (bra motpol till fetischisterna) och gotlänning. Någon som kallar sig sportpappa verkar vara skön också, så...nu tog jag in några karlar på ett hörn. Ska kika runt lite till, hoppas dock inte att det dyker upp ännu en tomtebild som gensvar. smile2.gif
    De där papporna har jag dålig koll på. Blandar bara ihop dem. De är så många
  • Brunhilde
    FDFMGA skrev 2015-07-27 14:20:58 följande:
    Jag fortsätter diskussionen där den hör hemma, i sandlådan.

    När du kallar ett grupp kvinnor som har det gemensamt att de inte verkar imponeras särskilt mycket av ditt skrikande eller smicker för bitterfittor gör du en slät figur.

    När du sen springer i väg till prettotråden och beklagar dig över bitterfittorna så är det inte dom du reducerar utan dig själv du förminskar.

    Du vill väl väcka uppmärksamhet, men varför inte nöja dig med att du får det och att många kammar ditt ego medhårs, fokusera på dem i stället så ska du se att du inte måste springa ut i skogen som en annan tomte.

    Förr verkade du ha lite distans till den figur du gör en karikatyr på - numer tycks karikatyren helt ha trängt undan självdistansen.

    www.familjeliv.se/forum/thread/75494994-vad-k...


Svar på tråden Har du någon FL-crush?