Varför köper så många idioter färdigmat?
Nu menar jag alltså typ Findus och Familjen Dafgårds färdigrätter, färdiga sallader samt baguetter, när det både är relativt enkelt och mycket billigare och mer näringsrikt att laga mat från grunden och sen kanske lägga i portionsförpackningar (plastlådor m.m.) och/ eller frysa ner och ta upp vid behov.
Färdigrätterna t.ex. smakar ju inget, och inte ens XL-förpackningarna räcker för att mätta en arbetande karl. De vanliga portionerna är ju ett skämt. typ en bit kött/ en biff och några klyftpotatisar samt konserverade smaklösa grönsaker.
Och sallad som är så enkelt och billigt att göra själv, varför löper man en färdig sallad för 40-50kr? Ren idioti!
Eller färdiga baguetter för 35-47 kr - hutlöst!
Den enda anledningen jag kan tänka mig är att man har väldigt lite tid och är stressad ofta, men varför kan man inte avsätta t.ex. en helgdag och tillaga mat och sen lägga i lådor och frysa ner?
Varför detta onödiga slöseri?