0 Följare 0 Följer

Jennie med ie

Förälder

Glöm ej
Brottsbalken 5 kap. § 1 och 2 .

Och tänk på att det som sägs på FL kan man INTE begära ska stanna på FL.


Snabbpresentation :
Namn: Jennie
Ålder: 39
Familj: Make, 45 år gammal.  Son, 10 år gammal. Sonen adopterad från Indien.
Yrke: Förskollärare. 


Jag är INTE motståndare till att man kan titta på andras krypin utan att vara inloggad. Jag kräver INTE en ändring på sajten så att ingen information kan nås utan inloggning.

Jag är istället motståndare till medlemmar som inte inser att det är ett öppet forum och att vem som helst därför kan läsa och att de har ett eget ansvar att inte lägga ut sån information som det inte är OK att vem som helst kan ta del av.

Om DU håller med, kopiera detta och klistra in det på din egen presentation  

www.jenniesbloggeri.blogspot.com

Ålder

47 år

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Adoptivförälder     Good Enough    

Personlighet

Laidback     Omtänksam     Tänkare    

Intressen

Heminredning     Matlagning/Bakning     Musik     Sport     Trädgård    

Musik

Hårdrock     Rock    

Aktivitetsflöde

Äldre 17 maj 10:49 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?:
I min branch är det många i alla fall då många tjänster har tillträdelsedatum vid terminens start och urvalsprocessen därför äger rum under sommaren.

Äldre 17 maj 10:48 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?: Som redan påpekats: JO man FÅR ha barnen hemma även som aktivt arbetssökande, så länge detta inte utgör hinder för att uppfylla de villkor man har för a-kassa t ex. Man FÅR ha dem på förskolan,.
Äldre 15 maj 20:29 Jennie med ie svarade i tråden: Vill inte att de ska åka utomlands: Är det en charterresa eller gruppresa av något slag? I så fall finns det säkert folk runtomkring att vända sig till, telefonnummer att ringa o s v.

Att inte ha rest så mycket utomlands spelar ingen större roll vad.
Äldre 15 maj 19:53 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?: Ja det kan man undra. Alltså jag förstår att de flesta VILL vara lediga med sin familj på sommaren, kanske i synnerhet om äldre syskon går i skolan och har svårt att vara ledig annan tid.
Äldre 15 maj 15:27 Jennie med ie svarade i tråden: Så skönt att vara nykterist:
Jag tycker det är skönt att inte vara nykterist. Utbudet av och variationsmöjligheterna till goda drycker är större än om jag vore det.

Äldre 15 maj 14:51 Jennie med ie svarade i tråden: Vad bojkottar du?:
Just cirkusar med djur var vad jag tänkte på när jag såg rubriken. De får inte en spänn av mig...

Äldre 15 maj 13:09 Jennie med ie svarade i tråden: Vad tröttsamt det är med alla sjukskrivna och stressade svenskar!: Jag har inte lusläst varje inlägg men trådstarten har absolut sina poänger. Många idag är himla bra på att genom egna val skapa en mer stressande livssituation än vad de behöver.
Äldre 15 maj 12:59 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?: Man får ha dem hemma, men inte ha detta som hinder för att sköta sina åtaganden som aktivt arbetssökande eller ta möjliga jobb. Med andra ord behöver man ha barnomsorg ordnad, det kan vara via förskola eller.
Äldre 15 maj 12:34 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?:
Sjukskriven FRÅN såklart.

Äldre 15 maj 12:33 Jennie med ie svarade i tråden: Känner mig som en polis när man måste begära intyg av föräldrar som är tex sjukskrivna, arbetslösa osv. borde i inte föräldrar låta sina barn vara lite ledigt under sommaren?:
Nej så är inte FKs bestämmelser. Utan det ska bedömas individuellt utifrån vilken sysselsättning man är sjukskriven för, hur sjukdomen/skadan påverkar en, barnets omsorgsbehov o s v.