• smulan8504

    Någon mer som startat IVF nu i juli?

    Har nu äntligen börjat med min allra första behandling! Började med nässpray idag, någon som har erfarenhet av synarela?

    Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra nu, vet inte om jag vill gå igenom detta mer än en gång.. Gruvar mig lite inför äggplockningen.. ????

    Någon mer som nyligen startat behandling?

  • Svar på tråden Någon mer som startat IVF nu i juli?
  • smulan8504
    Majorie skrev 2015-08-02 23:38:03 följande:

    Smulan - hur mår du med nässprayen? Hur länge ska du nedreglera?

    Forsyne - du är på sluttampen med spray nu? Känner du dig trött på det? Min sista månad med klimaterie var så tråkig. Jag vara väntade på att få starta.

    Jag har tagit spruta 4 ikväll. Nu känner jag hur äggstockarna börjar komma igång. Känner av dem. Min smärta i livmodertappen är tillbaka igen. Förmodligen endometriosen som säger hej. :( Men annars tycker jag det känns bra!


    Jag har inte känt av sprayen så mycket, det enda jag har känt är ett enormt sötsug! Som tack å lov har gett sig nu när jag endast tar en sprayning morgon och kväll! Började med sprutorna i onsdags och känner av äggstockarna väldigt mkt idag! Precis som innan ägglossning, ska det vara så? ????

    Hur går det för er allihop?
  • smulan8504
    Majorie skrev 2015-08-24 21:41:07 följande:

    Jag gjorde ÄP 12/8 och insättning 14/8 med ett tvådagars ägg. Resterande ägg odlades vidare och vi fick två blastocyster till frysen.

    Gjorde tidigt test idag, BIM -2 och ruvardag 10, och testade faktist positivt. Så det var ju en härlig överraskning! Officiell testdag är 2/9.


    Härligt! ???????? då hoppas vi att det går bra hela vägen!

    Är det ditt första IVF?

    Ni som tar bemfola, hur många dagar tog ni sprutor?
Svar på tråden Någon mer som startat IVF nu i juli?