• Zadre

    Min syster sur för att jag inte har råd att komma på hennes bröllop.

    Hon kan inte kräva kuvertavgift OCH present. Och hur kan hon kräva det av för en ammande bebis? Kuvertavgiften är till för att betala maten så det är ju orimligt att kräva att man ska betala för nån som är för liten för att öht äta av den!
    Och att dessutom kräva det av ens ensamstående syster

  • Zadre

    Suck. Tryckte på fel knapp.

    Och att dessutom kräva det av ens ensamstående syster som går på bidrag är horribelt. Och sen bli sur när syrran klargör att hon inte har råd! Vad kräver hon? Att du ska skuldsätta dej? Hon verkar inte vara ån vidare syster. :/ Skulle inte gå på brölloppen på de premisserna och om hon fortsätter sura så är det hennes problem som är så oförstående.

  • Zadre
    Anonym (mrs) skrev 2015-07-29 13:33:56 följande:
    Hur länge har du vetat om detta med hennes bröllop?

    För om du har vetat om detta sen länge kanske du haft råd att lägga undan lite pengar för det?
    Du ser inte det orimliga att kräva kuvertavgift för en ammande bebis? Av sin syster med dålig ekonomi? Samt kräva en present?

    Och som du kanske akn läsa i TS så har hon försökt genom att sälja saker på loppis. Men det kanske är själviskt av henne att vilja lägga de pengarna på kläder till sina växande barn när hon kan ge dom till sin välbärgade syster...
  • Zadre
    Anonym (mrs) skrev 2015-07-29 13:54:22 följande:
    Ja,givetvis är det fel att kräva kuvertavgift av ammande bebis!

    Det jag menade var att om det är så att hon har vetat om systerns bröllop sen länge vore det tycker jag i varje fall inte orimligt att spara undan en liten slant till bröllopspresent och i god tid tala med systern om möjlighet att slippa kuvertavgiften .
    Det har hon gjort och systern är benhård på att bebis ska betala kuvertavgift och presenten ska inte vara "nåt billigt krafs" och om hon väljer att bara komma till kyrkan så menar systern att hon behöver inte komma alls.
  • Zadre
    Anonym (mrs) skrev 2015-07-29 14:27:12 följande:
    Det låter ju förstås inget vidare!

    Det som är dock att  hon väljer själv om hon tar med sig barnen till själva vigseln i kyrkan,då kyrkan räknas som allmän plats,dit alla är välkomna.
    Japp, så är det. Egentligen. Tyvärr är det nåt som alla inte förstår och vad jag kan läsa av TS inlägg så är systern en av de. :/
Svar på tråden Min syster sur för att jag inte har råd att komma på hennes bröllop.