Inlägg från: fröken14 |Visa alla inlägg
  • fröken14

    5 dagar tills Bf ????

    Hej! Bf -9 här, så har ju några dagar kvar, men hoppas hoppas bebis vill ut snart!! Känner igen mig i mer halsbränna, den försvann när bebisen sjönk ner lite men har nu kommit tillbaka. Annars letar jag nog mest tecken på att det ska vara på gång. Kass i magen till och från, mycket sammandragningar har jag. Och vääääldigt sugen på att äta allt som är onyttigt :) Det här är mitt tredje barn och med de andra har det bara satt igång, vid midnatt, utan förvarningar vad jag minns. Men det är nio år sen sist, och jag har också hört att trean kan vara lurig, så vi får väl se :)

  • fröken14
    Augustimamma2015 skrev 2015-07-29 22:51:55 följande:

    Mensvärken är tillbaks nu efter några timmar och gör även ont i både övre och nedre delen av ryggen. Är väldigt varm i kroppen, och har blivit extra täppt i näsan, och magen åker längre & längre ner. Hoppas att de är på gång!


    Vad spännande, skönt att känna att nåt känns annorlunda tänker jag! Skulle vilja ha lite tecken på att jag inte kommer att vata gravid för alltid liksom ???? Håller tummarna att nåt hänt inatt! Själv ligger jag nu i soffan och kan inte sova, inget är bekvämt och min man snarkar, haha...
  • fröken14
    trean skrev 2015-07-30 05:56:28 följande:

    Ni som också fött barn innan har ni gått över tiden?


    Jag gick över 4 dagar med första och 2 dagar med andra. Känns mer innan den här gången dock...starkare sammandragningar, mer obehag som halsbränna osv. Svårare att gå också, sammandragningar för minsta lilla! Min andra förlossning gick väldigt fort och därför oroar jag mig lite över alla sammandragningar, tänk om de påverkar och jag plötsligt måste krysta utan att ha fattat nåt?
  • fröken14

    Håller med om sömnsvårigheterna, har varit vaken sedan fem. Började dagen med en grym huvudvärk också, så är ganska grinig, haha...

    Testade också färdknäpp igår men inget hände. Känner mig inte alls fin nu heller så det är svårt att slappna av och ha det mysigt tycker jag :( Tänker bara på hur stor och otymplig jag blivit...

    Å vad man längtar nu, mer och mer otålig ju mer det närmar sig! Undrar när första bebben härinne kommer ut?

  • fröken14

    Heja heja, hoppas det börjar sätta igång Augustimamma2015, och Gardenella, hoppas det funkar!

    03.51 och här är jag, vaken. Inte pga värkar eller annat bra, utan för att jag började oroa mig så. Vill bara att bebis ska komma ut så att jag kan kontrollera att hon mår bra, är hela tiden orolig att nåt ska hända nu, sista dagarna i magen. Man är så nära nu... Och oron växer på natten :(

  • fröken14
    Gardnerella skrev 2015-08-02 04:34:48 följande:

    Fröken14- en till som är vaken. Inget på g än tyvärr. Känner igen det där med oron. Hoppas vi får våra småttingar snart så vi får veta att allt är ok, vilket det säkert är!


    Vad skönt att inte vara ensam. Det är ju nu man borde sova, vila upp sig för det som komma skall, och så ställer kropp och hjärnspöken till det så... Håller tummarna för oss, hoppas idag är dagen D :)
  • fröken14

    Hur går det för er tjejer? Jag har bf på lördag och känner ingenting, som vanligt :) Men ringde till bm idag för min bebis flyttat sig ur sitt vanliga läge. Vi har kommit överens om att jag ska ringa om läget känns annorlunda eftersom bebis har varit lite busig och bl.a. Låg i säte fram till v 38 och sedan dess legat rörlig/ruckbar. Fick dock prata med en annan bm som pustade och stånkade över att jag ringde och hon var "tvungen" att hitta en tid åt mig. Vad ledsen man blir, tillslut sa jag bara "vi skiter i det, allt är säkert tipptopp, jag vill inte störa när ni är så upptagna" och så la jag på och bölade som aldrig förr. Tyckte sååå synd om mig själv :) Visst, hon hade ett dåligt bemötande, men det var nog lika delar hormoner som utlöste den gråtattacken :) Bm ringde dock tillbaka och nu har hon kollat och bebisen har roterat i magen och fixerat sig med huvudet där det ska vara, jipiiii! Så nu är jag mer redo än nånsin!

  • fröken14

    Två dagar kvar till bf (lördag). Sover sämre och sämre och är så trött på dagarna. Känns som om jag lever i en ständig dvala men ändå inte kan sova ordentligt. Värst är att jag inte orkar med de stora barnen ALLS! Vill liksom bara att alla ska låta mig vara :( blir också mer och mer nervös inför förlossningen, det är säkert en stor del i både sömnbrist och irritation... Är liksom rädd för hur det ska gå, trots att jag har två bra förlossningar bakom mig. Vill bara det ska vara över!

  • fröken14
    malintherese01 skrev 2015-08-06 20:46:21 följande:

    Gått med oregelbunda värkar nu i några timmar. Dom gör riktigt ont, och jag har haft en liten teckenblödning.. så nu känns de som de verkligen är på gång för mig! :) 

    Har Bf idag, så de är ju en punktlig bebis i såfall ;)


    Hoppas det är igång och att allt går finemang :)
  • fröken14

    Då ligger man vaken igen... 03.37, snart 4 timmar in på bf. Ingen bebis i sikte... Nu hoppas vi på att vi får lite bebisar i tråden tjejer :)

  • fröken14

    Bf +4 kom vår lilla tjej. 3670 g och 49 cm, världens goaste. Kanske var det hinnsvepningen på fm som gjorde susen!

Svar på tråden 5 dagar tills Bf ????