Inlägg från: älskalivet |Visa alla inlägg
  • älskalivet

    5 dagar tills Bf ????

    Hej! Vad spännande - hoppas att det är på G. Jag har också BF om 5 dagar med mitt 3-e barn. Känner igen symtomen men inte ont i ryggen förutom när jag ansträngt den. Känner mig galet trött och humöret är dessutom inte på topp. Haft en del mensvärk men inte de senaste dagarna. 
    Nålstick och huggande känsla tror jag beror på att bebisen trycker på nerver längre ner. 

  • älskalivet

    Sova är inte så enkelt. Förstår inte riktigt varför - är så trött men efter jag vaknat före kl 5 är det omöjligt att somna om. Ska på rutinkontroll till bm nu på fm. Detta är vår sista inbokade tid - jag undrar vad som händer efter det, ja, om hon bokar in ytterligare en tid....
    Hoppas ni andra sovit gott - jag har sovit gott de timmar jag sovit dock. Känner att jag känslomässigt är ur balans, så bäst att inte träffa så mycket människor idag...

  • älskalivet

    Med båda andra barnen blev jag igångsatt v 38 o v 40 pga högt blodtryck o misstänkt havandeskapsförgiftn islutet av grav. Denna gång är mitt bltr helt ok.Men jag känner mig lite ny på hur det ska kännas när det sätter igång naturligt. Med de andra hade jag aldrig mensvärk eller liknande kramper i magen. Eller var det så att min fruktansvärda huvudvärk som jag då drabbades av tog över allt annat. 
    "Trean", vad bra att det kommer hem lite lekkompisar till barnen i dag. - Jag tycker det känns jobbigt att gå genom dagarna - för jag orkar liksom inte göra någonting, och gör jag ingenting gå tiden så sakta och det är så deprimerande. Barnen behöver sysselsättning - och jag gör så gott jag kan - det brukar bli att vi åker till lekplatser eller ngt liknande.

Svar på tråden 5 dagar tills Bf ????