Inlägg från: Celines Essence |Visa alla inlägg
  • Celines Essence

    Vad anser ni spontant när ni läser det här?

    Min spontana reflektion är att din tråd har väldigt mycket gemensamt med en annan tråd. Du kommer nog känna igen dig i TS (från den tråden) beskrivning av sin kvinna........ Så läs den tråden och ta del av de råd som ges där.

    www.familjeliv.se/forum/thread/75539393-hade-ni-stannat-kvar-i-forhallandet-omrostning-for-bade-man-och-kvinnor


    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Armageddon skrev 2015-08-04 23:15:16 följande:

    Du är väl samma kille som startade en annan tråd för några veckor sen, hade inte du fått tag på en lägenhet?


    Ja. Jag fattar inte.

    I inledningen av de båda trådarna beskrivs ett bristfälligt sexuellt intresse, men framför allt ett egoistiskt sexuellt beteende från kvinnans sida. Inledningsvis skriver TS (i båda trådarna) att han ändå vill leva med sin kvinna, att han trivs med henne, att hon är hans trygghet, osv.... men att sexet inte fungerar. Sedan, allt eftersom, blir det allt mer extremt och kvinnan beskrivs mer eller mindre som psykopat.(båda trådarna utvecklas på samma sätt)

    Varför detta upplägg... Två gånger dessutom.... Att det utvecklar sig så en gång är kan jag köpa. I samtal uppkommer inte sällan värre problem än vad som initialt beskrivs... Men att två trådar utvecklas precis lika, är lite för märkligt.

    Jag påpekade likheterna, med den andra tråden, tidigt i denna tråd, men det noterades inte.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence

    Så.... Dax för lite resumé

    Kan vara bra att ta i beaktande både för TS själv och för er, som i all välmening, vill ge råd.

    Alltså

    Du (ts) har en kvinna som aldrig bryr sig om din njutning. Däremot får hon väldigt snabbt orgasm själv. De få gånger hon rört din kuk har hon "tittat högt upp för att minimera att se något så hemskt som en kuk" (?) Hon beordrar dig att ta tandkräm i munnen när du har slickat henne. (!)

    Hon får dig att känna dig pervers och onormal. Hon är tydlig med att hon aldrig kommer att ändra sig sexuellt.... Ändå går du år efter år och suktar efter sex med denna själviska kvinna?!?!

    För ett par år sedan lämnade du henne och ni var i från varandra i två år!. Då fick du 3-400 sms per vecka om hur elak du är. Du vaknade på nätterna livrädd att hon stod vid din säng...(Du beskriver henne i princip som en galning tycker jag) ...ändå gick du tillbaka och har levt ytterligare flera år med henne trots att hon inte ändrar sig...Du beskriver vidare hur hon bestämmer i hemmet.... Men du bara längtar efter hennes närhet ?!?!

    4/8 skrev du att du flyttade till din mamma, men 46 sms( och redogörelse över att hon skiter i möten med arbetsförmedlingen bara för att ni ska lösa era problem)är du tillbaka igen och skriver om samma längtan efter sex med henne här på familjeliv!

    Om det här är sant så behöver du ruskas om!

    Ja, Din kvinna behandlar dig som skit, men VARFÖR skriver du att hon är tryggheten i ditt liv. VARFÖR längtar du så efter sex med henne när hon inte bryr sig ett skit om din njutning. Varför gick du tillbaka till henne efter 2år i från henne, trots att du uttrycker rädsla, och varför stannar du ytterligare flera år.... Och hur kan du få detta till ett isolerat sexproblem? Det är ju så mycket större än så.

    För övrigt fattar jag inte att du anser att ekonomin inte är något problem, (och att du kan använda pengar till egna behov) när fem barn och två vuxna ska dela på drygt 1000kr när el och hyra är betalt. Vad är det för dumheter att skriva något sådant.

    Slå näven i bordet och begär åtminstone att hon går till arbetsförmedlingen..... Om du nu absolut inte vill lämna henne.

    Du har själv VALT att gå till baka till henne. Du har VALT att stanna trots att hon tydligt deklarerat att hon inte kommer att ändra sig sexuellt. Sluta spela martyr. Det finns andra kvinnor.


    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym skrev 2015-08-31 01:29:09 följande:

    @Celines Essence

    Varför? Förmodligen för att han, i likhet med så många andra män som väljer att stanna kvar i kassa förhållanden, saknar alternativ.

    Det finns få andra kvinnor som är ofrivilliga singlar, däremot tämligen många män.

    Oftast är det kvinnan i förhållandet som begär skilsmässa / väljer att flytta isär. För hon vet att hon som singel lätt kan få sex/närhet OM/närhelst hon vill och dessutom inom rimlig tidsram kan få den nyfunna kärleken besvarad.


    Nej. Han har själv skrivit att han kan få andra kvinnor, att det inte är där problemet ligger.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
Svar på tråden Vad anser ni spontant när ni läser det här?