• Rurik

    Vad anser ni spontant när ni läser det här?

    Har du testat "Fight fire with fire"? Alltså om hon absolut inte vill att du ska ställa skorna just där. Så är det det enda stället du ställer dina skor för att du är sån som person. Omoget, ja men åtminstone kanske du bryter ditt destruktiva mönster.

    Hur funkar det ekonomiska? Hon jobbar inte har jag förstått det som men du gör det? Vad säger hon när du vill köpa något till dig själv? Detta har ju inget med sex att göra, men det och sex brukar ju vara viktigt i en relation.

    Vad säger hon om hon bett dig diska men du gör inte det utan drar till gymmet och diskar senare? Sånna saker hur funkar det?

    Har det du testat att säga nej till att slicka? Vad säger hon då? Vad skulle hon säga om att köra en fleshlight på dig?

    Finns det något hon gör för att underlätta ditt liv så att säga? Kommer och hämtar vid jobbet för storhandling? Mat på bordet efter jobbet? Hon lägger ungarna så att du kan åka cross på kvällen?

    Du säger ju att allt annat är bra i tråden, men är det verkligen så? Ge oss lite exempel på vad som är bra? Och inte "hon är en så bra mamma" det kan hon ju vara även utan dig. Vad får du ut av att vara med henne?

  • Rurik

    Tunn is brukar enligt min erfarenhet behöva brytas för att få till en riktig förändring. Om du inte ger dig ut på den är du nog fast som det är.

    Även fast fight Fire with fire Är barnsligt så visar det ju vem som bestämmer hemma ganska tydligt. Jag tror att det kommer bli svårt att få en vikänsla hemma. Det ända som är säkert är att om du inte gör något händer inte något. Det kan ju vara så enkelt som att den här tavlan ska jag ha här vad Fan än du säger.

    Hade jag varit dig hade jag köpt en gummifitta och kört med själv när hon tröttnar. Mest för att se hennes reaktion. Det värsta som händer är väl att hon blir arg. Men du får iallafall en ny erfarenhet och du slipper gå till "en liten hora". Hon kan ju inte kräva celibat av dig precis.

    När man läser tråden får man ju lätt bilden av att du är rädd för att säga / göra något som provocerar henne. Och att du verkar ganska så passiv. Detta kanske är fel, jag känner ju inte precis er två. Men det är den bild man får när man läser tråden :P.

Svar på tråden Vad anser ni spontant när ni läser det här?