Inlägg från: Armageddon |Visa alla inlägg
  • Armageddon

    Att ha sex enbart för njutningens skull..

    Går hur bra som helst! Just att det är någon man enbart har sex med för att det är kul är upphetsande i sig.

    Hade senast igår sex med en tjej jag har exakt noll känslor för ( kärlekskänslor alltså, hon är ju trevlig och söt, så det finns ju en attraktion, men som sagt, ingen förälskelse eller nått, utan det är bara sex som gäller!)

  • Armageddon
    Aonym (Linn) skrev 2015-08-02 18:42:50 följande:

    Sex och kärlek ska höra ihop! Det är fel att ha sex utan att ha känslor och vara i en relation.

    Bryter man mot detta så förgiftar man sig själv.


    Trams, sex med någon man knappt känner kan vara det bästa som finns!
  • Armageddon
    Pussan skrev 2015-08-02 22:26:53 följande:

    Precis! Inga komplicerade känslor utan bara två kåta människor som vill knulla för stunden.


    Skulle vilja ha sex med någon helt anonymt. Inga namn, ingen bakgrund, ingenting. Gärna maskerade så att man inte ens skulle känna igen varandra om man sprang på varandra på stan. Vore sjukt hett.
  • Armageddon
    Anonym (sono) skrev 2015-08-03 07:19:23 följande:

    jag förstår inte hur det är mode just nu och modernt och inne att vara känslokall Sex utan känslor är det en norm numera?  Ska man göra det bara för att vara med? För mej meningslöst i längden jag sammankopplar sex och kärlek omodern som jag är


    Det ena utesluter inte det andra, men är man inte i ett förhållande så kan man njuta av sex ändån utan att behöva vara förälskad, utan bara attraherad.

    Eller som i vårt fall, sex med varandra där kärlek är inblandat, och ibland tillsammans med andra som vi bara är kompisar med.

    Att man inte är förälskad i motparten betyder inte för den skull att man är känslokall.
  • Armageddon
    Stolt Farsa skrev 2015-08-03 19:04:10 följande:

    Fast efter det du beskriver här så skulle jag nog ändå vilja påstå att några slags känslor finns även om du inte friar till henne efteråt.


    Nu hade vi ju gruppsex med min fru, och jag kan garantera att det är enbart min fru jag har känslor för i den bemärkelsen vi talar om här.

    Den andra tjejen är bara en kompis för sex, och har inte mer känslor för henne än för andra kompisar. Snarare mindre eftersom vi bara träffat det paret 3 ggr, så vi känner dem egentligen inte så mycket, så det är personer vi har sex med för att de är trevliga och gillar samma sex som oss.

    Och det är riiiiiktig bra sex också...
  • Armageddon
    Anonym (vv) skrev 2015-08-03 21:06:50 följande:

    Oj. En manlig prostituerad det var annorlunda. Med kvinnor eller med män. Förlåt nyfiken :)


    Det faktiskt fler män än kvinnor som säljer sex i Sverige idag, men offerfokuset ligger i princip 100% på de kvinnliga prostituerade.
  • Armageddon
    Anonym (vv) skrev 2015-08-03 21:06:50 följande:

    Oj. En manlig prostituerad det var annorlunda. Med kvinnor eller med män. Förlåt nyfiken :)


    Det faktiskt fler män än kvinnor som säljer sex i Sverige idag, men offerfokuset ligger i princip 100% på de kvinnliga prostituerade.
  • Armageddon
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-04 10:47:50 följande:

    Det är nästintill 100% män som köper sex, både av män och kvinnor. Varför är män så känslokalla att de kan njuta av att ha sex med någon som inte gillar att ha sex med dem eller kanske till och med lider av det?


    Enligt han som säljer sex var en fjärdedel kvinnor, så nästan 100% stämmer inte.

    Sen har män och kvinnor helt olika förutsättningar för att kunna få tillfällig sex.

    Om du sätter in en kontaktannons på en kontaktsida har du 10-20 svar inom en timme, och hundra inom ett dygn.

    Om en man gör samma sak får han högst troligt inte ett enda, och efter nått år så tröttnar många på att jaga och gör det enkelt och betalar för sig.

    Väldigt få sexköpare njuter av att förnedra sina offer, de vill bara ha sex helt enkelt. Huvuddelen hade förmodligen hellre haft det med sin fru, eller nån annan som vill, men de hittar ingen, eller orkar inte med att få 19-20 nej innan de får till det.

    Men att utnyttja traffickingoffer borde klassas som grov våldtäkt, stor skillnad på en 15-årig som kidnappats och en vuxen person som behöver dra in pengar.
  • Armageddon
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-05 10:37:14 följande:

    En fjärdedel av HANS kunder ja.

    Chans till tillfälligt sex med någon MAN VILL HA SEX MED är lika för båda. Jag vill inte ha sex med vem som helst, säkert inte du heller och i stället för att ha sex med den sexsvultna tanten på 50+ går du till en desperat ung prostituerad.

    Torsken bryr sig bara om sin egen njutning och bryr sig helt enkelt inte om den prostituerade lider av att ha sex med honom. Tala om egoism! Huvuddelen av sexköparna har faktiskt fru/sambo/flickvän och har sex även med dessa. Det gemensamma för många sexköpare är just att de anser sig HA RÄTT till sex, men sex är ingen rättighet.

    Samtidigt blir man förvånad över att så många män tycker att det är kontroversiellt att kvinnor ska dels få ha sex med den hon har lust att ha sex med och dels slippa ha sex med den hon inte har lust att ha sex med!


    Du har en skev verklighetsuppfattnin. Om du får 100 erbjudanden om sex är det väl större chans att du hittade, än den som inte får några erbjudanden alls.

    Den som säljer sex gör oftast inte det för att få njutning, utan för att få pengar. Det betyder inte att de har sex med hem som helst för det.

    Jag har läst i intervjuer med prostituerade att det är ganska vanligt att kunderna vill just att det ska vara skönt för dem med, så de låtsas för kundens skull, dvs de vill inte att den prostituerade lider, utan vill uppleva det som ett ömsesidigt njutande.

    Vadå rättighet med sex? Om det finns folk som säljer så kommer det att finnas de som betalar, det är inte köparna som tvingar till sig sex, det är den som säljer som lägger upp erbjudandet.

    Den sista meningen hängde jag inte riktigt med på...
  • Armageddon
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-06 08:36:38 följande:

    Precis. De blundar för fakta. De vill inte veta att den prostituerade inte njuter utan bara ligger där och tänker på vad de kan göra för pengarna och hoppas att han är klar snart.


    Fast blunda för fakta är inte samma sak som att medvetet vilja att nån lider.

    Sen är jag rätt övertygad om att prostituerade inte har fysiskt ont av sexet, de lär väl sig hur de ska hantera sitt jobb. Tror inte de känner så mycket alls faktiskt.

    Om ingen valde att sälja sex skulle ingen kunna köpa, men nu vill folk sälja pga att det finns en marknad för det, eftersom alternativet att inte sälja sex uppenbarligen är sämre.

    Vill man komma åt sexhandel så gör så att folk har andra alternativ än att sälja, för tar man bort kundkretsen, kommer de som säljer att få ta det alternativet som de anser är sämre än att sälja sex, och vad tjänar de på det?

    Var har du fått för dig att kvinnor inte kan välja vem de har sex med?

    Det är ju män i regel som måste jaga, och få ett nej i ansiktet 10 ggr av 10, medans du kan vänta in lämplig kille och ta emot den där drinken.
  • Armageddon
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-07 08:25:45 följande:

    Om jag som oattraktiv tjej skulle gå fram till en lite yngre snygg kille och fråga om han vill följa med mig hem får jag nobben direkt. Han vill hellre ragga upp någon snygg tjej.


    Har du provat? Du skulle bli förvånad hur lätt du kan få ligga med killarna om du går rätt fram och föreslår sex.

    Kanske inte om du väger 200 pannor, men ligget du inom normalspannet som de flesta gör, kan du få ligga hur mycket du vill.
  • Armageddon
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-07 08:24:13 följande:

    Det är ytterst få prostituerade som verkligen valt sin situation. Den absoluta majoriteten gör det för att ingen annan utväg finns eller för att de inte tror att de är värda mer. Väldigt många har varit utsatta för övergrepp som barn eller tonåringar. Torskarna kan alltså ligga med en kvinna trots att de innerst inne vet att kvinnan inte njuter och att det till och med kan vara så att hon lider av det. Är torskar som tillfredsställer sig med traffickingoffer så korkade att de verkligen kan blunda för lidandet?

    Varken jag eller mina väninnor har fått några 100 erbjudanden om sex. Nu ser vi ganska alldagliga ut så män brukar inte lägga märke till oss. Män raggar som bekant bara på kvinnor de är intresserad av. Oss andra nobbar de. De som får sådana erbjudanden får det till 80% från män som är helt oattraktiva, mycket äldre än dem, överviktiga, kulmage och flint eller allmänt otrevliga.

    Jag kan garantera att om dessa 100 män du pratar om var och en hade raggat på 100 kvinnor, och då inte bara kvinnor som de är attraherade av utan till 80% fula kvinnor, överviktiga kvinnor, kvinnor som är 10-20 år äldre än dem osv, då hade fått napp i motsvarande grad.

    Män raggar bara på kvinnor de är attraherade av. Kvinnor blir raggade på av en mängd män de är helt oattraherade av. Om kvinnor skulle ragga på 100 män var och då bara män de tycker är attraktiva, skulle de också få nobben i lika hög grad eftersom de då konkurrerar med en massa kvinnor som är snyggare. Fast en kvinna som raggar på 100 män får slampstämpel direkt.


    Har ni satt in kontaktannonser på nån sexsökarsida då?

    Jag känner ett par som separera, båda 2 gjorde varsin profil på Bodycontact. Hon fick ca 400 mail i veckan ( utan att ens ha en annons ute). Hur många tror du han har fått? Inget...Och han ser rätt bra ut, iallafall enligt min fru.

    Kvinnor förstår i regel inte vilken oerhörd skillnad det är för män och kvinnor att hitta någon att sexa med. Män måste i regel alltid jaga, medans kvinnor kan luta sig tillbaka och välja och rata.

    Har en tjejkompis som är överviktig och inte så snygg, har absolut inga problem att få ligga när hon vill, även med snygga killar.

    Och hon hymlar inte med att det är bra mycket lättare som tjej.

    Däremot har du rätt i att kvinnor får erbjudanden från män de finner oattraktiva, men män får i regel inga erbjudande alls
Svar på tråden Att ha sex enbart för njutningens skull..