Inlägg från: PrimitivMan |Visa alla inlägg
  • PrimitivMan

    Att ha sex enbart för njutningens skull..

    Jag citerar Mae West: "Sex med någon man älskar är det bästa som finns, men gör man inte det är det rätt bra ändå"


    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Jennie med ie skrev 2015-08-03 11:41:29 följande:
    Precis. Attraktion och åtrå t ex är nog vanliga känslor vid sex utanför kärleksrelationer. Sex utan kärlek är inte synonymt med sex utan känslor.
    Åh så briljant formulerat!!! Exakt! Man kan ha sex utan känna kärlek till den människan men man kan väl ha känslor för den personen. Jag har aldrig haft sex utan jag haft känslor för henne. Inte vill man ha sex med någon man känner förakt och avsky för?
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-04 11:58:48 följande:
    Newsflash! Kvinnor har också drift att reproducera sig, men är inte för den skull benägna att ha sex med män som plågas av det. Om jag visste att mannen jag har sex med inte njuter utan bara gör det mekaniskt för att jag ska få det skönt eller kanske till och med har ont av det hade jag blivit avtänd direkt. Detta verkar inte drabba män i lika hög utsträckning. Män kan till och med njuta av att ha sex med en tjej de VET är ett traffickingoffer. HUR kan man njuta av att andra lider?
    Ändra det till Vissa män. Inte alla
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan
    Anonym (Visst) skrev 2015-08-05 12:50:56 följande:
    Ge mig fakta då! Om jag inte är kåt och en man kommer in i mig känns det som att ett svärd kommer in i mig. Gör det lika ont för en man att ha sex när han inte är kåt?
    Antagligen inte. Spelar det någon roll? För egen del tycker jag det är totalt avtändande att ha sex med någon som inte vill. Då runkar jag hellre.
    Is sex dirty? Only if it's done right
  • PrimitivMan

    Ingen aning om hur det där experimentet gick till. Men resultatet är inte speciellt förvånande. Kvinnor får redan massa förslag om att ha sex vare sig de vill eller inte av män som inte är socialt kompetenta. Får en kvinna en fråga om hon vill ha sex i ett sådant experiment så tänker hon väl snarast "jaha nu igen". Det är rätt ovanligt att kvinnor har en sådan direkt approach att det känns som något vågat och kanske intressant. Själv skulle jag iaf vilja veta mer om kvinnan som kommer med förslaget att jag hade nog spontant sagt ja.Sen om det verkligen skulle bli ligga av är ju inte säkert. 

    Sen tror jag det beror på vem personen är. Om det är en väldigt snygg man så tror jag att han kanske inte hade fått ja men iaf lite intresse. En icke-hunk skulle nog oftare ses som äcklig typ.  


    Is sex dirty? Only if it's done right
Svar på tråden Att ha sex enbart för njutningens skull..