• väntar2015

    Ivf falun hösten 2015

    Sookie85 skrev 2015-09-21 15:45:46 följande:

    Då har vi nyss fått tillbaka ett fint Embryo. Ligger kvar i Falun då jag får ett Intralipid dropp. Har även fått lutinus, Prednisolon och Trombyl på recept.

    Vad har ni andra fått efter insättning?


    Hej! Jag var oxå i Falun igår och fick tillbaka ett fryst fint embryo :) med samma ordination som dig, dropp, lutinus, prednisolon och trombyl. Å vad jag hoppas nu! Lycka till till er :)
  • väntar2015
    Sookie85 skrev 2015-09-22 21:20:22 följande:

    Spännande "väntar2015" :)

    Hur ofta ska du ta Lutinus? Jag ska bara ta morgon och kväll, har läst att andra ska ta 3 gånger om dagen...blir orolig ju!

    Har du gjort några försök tidigare?

    Kram och lycka till


    Morgon och kväll fick jag oxå ordination om, och det här är vårat första försök med ett fryst embryo. Jag trodde iof att jag inte skulle behöva ta något alls :)

    Vi gjorde våran första ivf behandling i feb, misslyckad och inga till frysen. Det andra gjorde vi senare på våren, oxå misslyckat men två till frysen, vilket vi var överlyckliga för!:) dock behövde drm tina båda nu, så inget kvar i frysen men ett färsk försök kvar iaf om nu inte detta går vägen.

    Ni, har ni gjort många behandlingar?
  • väntar2015

    Det där med att bli överstimulerad verkar inte vara nå vidare.. :/ tråkigt att du blivit det!

    Det verkade som att första inte var av nå bra kvalitet så därför valde dem att tina det andra oxå som däremot såg mycket bättre ut!

    Hmm, känns som att mina känslor ligger helt på utsidan och tålamodet är totalt kört i botten. Jag brukar ha ett otroligt tålamod och blir sällan uppretad över något. Men fy hur jag känner mig nu! Kombination av lutinus och kortison?

    Hur mår du?

  • väntar2015

    Känner så väl igen dem där känslorna! Men fick ändå lite mera hopp nu med ny medicin! Men ska man må så här fram till testdag så får inte sambon det roligt... känns som att jag ska explodera :( jag har jobbat tis och ons nu efter insättningen, och är helt slut, kanske därför kroppen reagerar som den gör oxå? Ledig imorn iaf sen jobbar jag oxå helg. Det går nog bra, vi får peppa varandra :)

    Har ni nån anledning till varför det inte går vägen?

  • väntar2015

    Okej, måste ändå på nåt vis vara skönt att veta varför, fast det är jättetråkigt så klart!

    Dem har inte hittat nån anledning till varför det inte funkar för oss. Vi började försöka för ca 3,5 år sen och ganska precis efter ett år blev vi gravida, men slutade tyvärr i missfall för oss med i v 12 :( Sen dess har det varit stiljte och det är 2,5 år sen nu. Konstigt hur det funkar (eller ja, inte funkar!)

    Nej, inga barn sen innan!

    Kram

  • väntar2015

    Jättetråkigt :/ jag började blöda i vecka tolv, och åkte in på akuten då det var helg och jag fick riktigt kraftiga magsmärtor. Väl där konstaterade dem att dem inte såg nå hjärtljud. Fick tabletter jag med och för mig fungerade dem, jag behövde som tur va inte göra nån skrapning. Men fy, det var den tyngsta dagen jag varit med om :(

    Och ni som dessutom såg ett hjärta slå! Jag hann aldrig in på något ultraljud.

    Jag är 29 år och vi har ett färsk försök kvar genom landstingt. Vad sjutton gör man sen? Är ju så mkt pengar det handlar om. Har ni pratat nå om hur ni ska gå vidare om det inte funkar? Men nu SKA det funka, det bara är så :)

    Kram

  • väntar2015

    Nej inte vi heller.. vi har inte disskuterat det. Som sagt, vi får hoppas det går vägen innan så man slipper dem tunga och dyra (!) Besluten!

    Nej fy, det här är verkligen inte lätt! Det jag tycker känns skönt är att man får göra ett tidigt UL om det nu skulle gå vägen, det kom inte ens på frågan när jag blev gravid på naturlig väg förut, fast man var tok orolig.

    Är det många runt er som vet om eran resa?

  • väntar2015

    Ja du var inskriven där då, vad skönt det måste ha varit!

    Mina närmsta vänner vet om, men ingen i familjen, vilket är både för å nackdelar... skulle vilja berätta för mamma som jag annars står väldigt nära, men det har lixom inte blivit av. Jag har gått och väntar på att få berätta den glada nyheten istället, men den visade sig visst ta lite längre tid än väntat!

    Åå vad jobbigt det måste varit att behöva berätta när det inte gick vägen! Vi hann inte berätta nå för omgivningen, förutom mina närmsta vänner då, men deras stöttning efteråt var guldvärt!

    Vet inte om jag ska tjuvtesta... :) dem andra gångerna har jag börja blöda när mensen i vanliga fall skulle ha kommit, så vi får se. I dagsläget är planen att hålla ut till testdag. Du då? :)

    Kram

  • väntar2015

    Jag fick testdag på söndagen. Känner jag mig själv kommer jag inte kunna hålla mig ifall jag inte fått någon blödning innan :) nu håller vi tummarna och väntar!

Svar på tråden Ivf falun hösten 2015