Inlägg från: Anonym (vården) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vården)

    Jag ADD, han högfungerande autist. Barn?

    Min åsikt är att ni bör avstå.

    Har via mitt arbete i våden där jag träffar många föräldrar alltför många gånger sett så många fall där man för barnens skull verkligen önskar att föräldrarna inte skulle varit så egoistiska utan skulle avstått.

    Men det måste kännas hemskt att höra detta, barnlängtan är ju en så stark instinkt och för många är barn mer eller mindre meningen med livet ... :(

    Vad säger exempelvis att det är den normala ljudbilden ni kommer mötas av? Ni kanske får et barn med kolik? Mitt barn hade kolik 16h per dygn i 4-5 månader.
    Vad säger att ni inte får ett barn med särskilda behov?

  • Anonym (vården)
    Anonym (ADD) skrev 2015-08-02 21:13:19 följande:
    Tack, precis såna här åsikter vill jag höra, goda argument och det är ju just det, kanske klarar vi av ett vanligt barn alldeles utmärkt, men som du säger, alla barn är mycket jobb, men vissa är mer. Jag kan försäkra dig att jag inte tar illa upp och turligt nog är vår barn längtan inte överväldigande, då hade vi nog redan varit på gång.
    Kram!

    En tanke jag har är att se hur ni hanterar att ha hand om barn kortare stunder, barnvakt hos släkt eller vänner med barn kanske? Bara för att få en känsla.
Svar på tråden Jag ADD, han högfungerande autist. Barn?