Inlägg från: Litet My |Visa alla inlägg
  • Litet My

    Jag ADD, han högfungerande autist. Barn?

    Anonym (vården) skrev 2015-08-02 21:07:41 följande:

    Min åsikt är att ni bör avstå.

    Har via mitt arbete i våden där jag träffar många föräldrar alltför många gånger sett så många fall där man för barnens skull verkligen önskar att föräldrarna inte skulle varit så egoistiska utan skulle avstått.

    Men det måste kännas hemskt att höra detta, barnlängtan är ju en så stark instinkt och för många är barn mer eller mindre meningen med livet ... :(

    Vad säger exempelvis att det är den normala ljudbilden ni kommer mötas av? Ni kanske får et barn med kolik? Mitt barn hade kolik 16h per dygn i 4-5 månader.
    Vad säger att ni inte får ett barn med särskilda behov?


    Har lite samma tankegång. Har tyvärr träffat på föräldrar med diagnoser som haft de bästa intentionerna men där det inte fungerat alls utan där barnen till sist inte kunnat vara kvar. Det är inga elaka människor eller som utåt verkat ha så stora problem men i och med barnet (som även ofta själv har diagnos) har det inte fungerat. Npf diagnosen eller bakomliggande depressioner och sårbarhet har blommat upp. Menar absolut inget illa men det är min spontana tankegång efter flera år inom psykiatrin. (Sedan finns det såklart solskenshistorier MEN där anledningen att det gått bra har varit mycket stöd och mycket engagerade anhöriga som stöttat upp enormt). Vad tror du era anhöriga spontant skulle säga om ni frågade dem TS? Tänker att de har ju en hum om hur ni fungerar och känner er.
Svar på tråden Jag ADD, han högfungerande autist. Barn?