• fluu

    Vad är det för fel på leverpastej?

    Det är så äckligt. Jag har inte ätit kött på många år nu, men då när jag gjorde det så fixade jag inte leverpastej eftersom det på något sätt verkligen smakade blod och kött.


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Voluptuous Shalimar skrev 2015-08-22 19:39:56 följande:
    Jag har smakat både blod (skurit sig i fingret-fingret i munnen) och kött (älskar rå färs tex) och leverpastej smakar inte i närheten av vare sig blod eller kött. Undrar om du blandar ihop det med något annat? Leverpastej och Tartex smakar mer lika än leverpastej och blod/kött. 

    Leverpastej är asgott för övrigt. 
    Nej, det smakar inte precis som blod, men för mig är det någon slags samma upplevelse eller vad man ska säga. HU, nämn inte tartex ;)
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Voluptuous Shalimar skrev 2015-08-22 20:16:33 följande:
    OK. Kan tänka mig att det är "samma upplevelse" ungefär som det torde vara "samma upplevelse" för någon som inte är så van vid grönsaker att äta typ brysselkål och selleri. Fast smak, konsistens och utseende är helt olika. 

    Är inte heller så förtjust i Tartex. Leverpastej är MYCKET godare! smile2.gif
    Det kan det kanske vara. Jag vet inte hur jag ska beskriva det där med "upplevelse" bättre.. Jag tycker inte att julskinka och griljerad kålrot smakar likadant, men på något så känns det lika att äta det, en liknande upplevelse helt enkelt.

    Tartex kan jag inte ens uttala utan att bli halvt gråtfärdig(ja,jag är äckelmagad ). Min mamma åt det under en väldigt kort period när jag var liten tills hon fattade att jag inte sjåpade mig utan på riktigt höll på att kräkas av lukten
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Vad är det för fel på leverpastej?