Inlägg från: Påven Johanna |Visa alla inlägg
  • Påven Johanna

    Ricinolja

    Kan du inte skära ut ungen själv? 

  • Påven Johanna
    Anonym (kom ut) skrev 2015-08-30 20:58:01 följande:

    Ok, Påven Johanna. Det verkar inte som du läst vad jag skrev. 
    Erika 146, jag vad om folk som har använt sig av ricinolja att dela sina åsikter, inte vad folk anser om metoden eller något annat. 

    Bakgrunden till detta har ni ingen aning om, inte heller vad vare sig bm eller läkare har sagt. 

    Men tack ändå för ingenting.


    Varför vill du inte dela med dig om bakgrunden då? Vad skulle den rimligen innehålla som rättfärdigar Ricinolja? Och vad har barnmorska och läkare sagt, menar du? "Hm, hm kära (kom ut), ta Ricinolja och lättöl du - det är vad vi brukar rekommendera".
  • Påven Johanna
    Anonym (kom ut) skrev 2015-08-30 21:28:56 följande:
    För att bakgrunden till detta är inte relevant och inget som någon har med att göra i detalj. Som sagt, du har ingen aning om varför så sluta döma andra människor bara för att de inte tycker och tänker som du. 
    Förstår varför du kallar dig Påve, du sitter väl och vet bäst om allt men verkar ha svårt att läsa innantill. Jag skrev specifikt att jag inte är intresserad av något annat än erfarenheter från de som använt ricinolja. 
    Moralpredikningar kan du starta en egen tråd i, men låt bli denna och låt den handla om det som frågan handlar om och inget annat. 
    Moralpredikningar? Jag ställde några frågor. Vem av oss är det som inte kan läsa egentligen?
  • Påven Johanna
    Aikido skrev 2015-08-30 22:05:36 följande:
    Låter som ett husmorstips uppfunnet av en man.
    En sadistisk man. 

    Men i det här specifika fallet så har tydligen bakgrunden en så avgörande betydelse att både barnmorska och läkare mot all sin expertis inte avrått ts från Ricinoljan. 
  • Påven Johanna

    Anser du verkligen att det är viktigare att stötta varandra enbart för att man är kvinna och har snippa än det är att vara solidarisk mot barn (vare sig de är ofödda eller födda)? Ett felaktigt beslut eller en felaktig bedömning är just felaktig, det spelar förstås ingen roll vilket kön människan som begår felet har. 

    Jag tror verkligen inte att läkare och sjukvård har rekommenderat dig att dricka Ricinolja.

Svar på tråden Ricinolja