Inlägg från: frucgsvensson |Visa alla inlägg
  • frucgsvensson

    En tråd för oss ruvare

    Hej! Hoppas att det är ok att jag hoppar in här! :)

    Jag är på ruvardag 2 med en 5-dagars blastocyst. Första IVF'en! Känner av molvärk och dragningar i livmodern, men det kan ju vara lutinusen också. Känner mig hoppfull ena sekunden och totalt inget hopp andra sekunden.

    När KAN det visas om jag är gravid? Fick testdag 2 oktober och det är ju RD14! Tänkte testa tidigare, men när är det lönt?

  • frucgsvensson

    Enligt min app så är min testdag på RD13 och BIM är på RD11!? Det blir kanske annorlunda då man gjort äggplock osv. Jag går efter min vanliga kalender bara.

    Ja, det stämmer. Menopuren kan sitta i i 10 dagar. Det är idag för min del. 10 dagar sedan jag tog ovitrelle.

  • frucgsvensson

    Ja, det är klart :)

    Jag håller med dig. Jag fick precis världens stick/hugg i nedre delen av magen. Kan vara tarmen också då jag precis har ätit. Man vet ju aldrig.

    Helst av allt skulle jag med bara vilja skuta i alla symtom och inte gå in här och googla som en tok, men det GÅR JU INTE att låta bli!!

  • frucgsvensson

    Åh vad tråkigt missmissis!!! Hoppas att det bara är normalt. Bruna flytningar är väl bättre än färskt iallafall? Tänker att det kan vara gammalt som kommer ut nu. Vilken vecka är du i?

    Hoppas att det slutar snart! Inte kul med missfall när man äntligen blivit gravid! Det är DET jag mest bävar för. Att bli gravid känns plötsligt inte som det största hindret längre, utan att få behålla det!

  • frucgsvensson

    Grattis till ruvningen! Spännande! :) vad har du för känningar? Eller försöker du att inte känna efter så mycket?

    Jag hittade någon engelsk variant där man ser vad som händer då man gjort ET med en blastis under alla ruvardagarna.

    Idag är jag på ruvardag 3 och det står såhär:

  • frucgsvensson

    Oj, råkade skicka iväg det innan jag var klar. Iallafall, såhär står det: the blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation.

    Hoppas!!

  • frucgsvensson

    Har ingen erfarenhet av att sätta tillbaka två embryon, men jag har läst (ja, här på familjeliv) att flera har fått det om deras embryon inte är helt tipptopp eller om de gjort många försök.

    Vet inte hur det ser ut för dig, men det skadar ju inte att prata med läkaren om det?

    Är det någon annan här som är hutlöst hungrig och sugen på mat? Det finns verkligen inget stop i mig! Jag vill ha mat hela tiden. Gärna gleggig mat som tacos med créme fraiche, ost och skinksås osv. Jäkla hormoner man stoppar i sig (lutinus).

    RD 4 idag. vaknade med världens mensvärk. Verkligen "nu-kommer-mensen-mensvärk". Men det är för tidigt än för det. Ont i brösten som bara den.

  • frucgsvensson
    missmissis skrev 2015-09-21 19:24:37 följande:

    Hej igen. Testade positivt förra lördagen. Den 12 september på ruvardag 8 med blastocyst. Å jag kunde vila i det positiva resultatet tills nu. Alla symptom känns så svaga eller har försvunnit helt. Inga ömma bröst, inget sug/hunger på kvällarna. Nu känns det mer som mensverk och idag fick jag plötsligt en mörk flytning. Blev jätteorolig. Så denna förbannade väntan har bara fortsatt. Att man aldrig ska få njuta.


    Hur har det gått för dig missmissis? Hoppas att det gått bra!!
  • frucgsvensson

    Det är just därför vi har valt att inte berätta mer än för en vän var typ. Vi behöver ju hämta kraft och få ventilera sig hos någon ändå tror jag, även fast det inte är någon som varit med om samma sak.

    Min vän, som för övrigt blir gravid bara hon tittar på kalsonger, är ett enormt stöd för mig. Men hon frågar inte heller stup i kvarten hur det går, och det tycker jag är så skönt. Jag berättar hellre själv, då JAG vill.

Svar på tråden En tråd för oss ruvare