• Frutopia

    En tråd för oss ruvare

    Nu får jag också vara med i ruvartråden :) Satte in 2-dagars igår, så då torde det vara RUVDAG 1?


     


    Jag känner att mina bröst inte ömmar lika mycket, jag antar att det var från Menopuren och pergnylen som orsakade detta. När börjar man "känna" saker egenltigen? Jag kommer bli tokig för jag försöker tolka varje litet tecken....... 

  • Frutopia
    ettplusettlikamednoll skrev 2015-09-15 20:26:56 följande:

    Grattis till ditt ägg :) 


    Jag fick jäääätteömma bröst av ägglossningssprutan. Men det började lägga sig efter några dagar. Jag är på dag nio nu, upplevde nog dom två första dagarna som allra värst vad häller otåligheten..

    Är det här din första IVF?


    Ja, det är mitt första, så jag vet inte vad som väntar runt hörnet. Det jobbiga i detta är att jag inte vet överhuvudtaget om det har en chans att lyckas, har inte mött någon med min hypofysstörning så jag har liksom ingen måttstock om hur stor chans jag har. 


     


    Skillnaden i kroppen såhär efter insättning (RD 2) är att jag känner mig så stel på morgonen!? uppsvullen mage och ibland tryck i nedre regionen. Den där Lutinus är inte min favorit, alla har pratat om det kletiga, visst är det kletigt men jag irriterar mig på smulorna Förvånad ingen annan som har smulor, kanske inte för upp den tillräckligt långt? Dessutom var läkaren inne på att jag ska ta lutinus under hela ev. grav!!! för att jag inte producucerar eget hormon. Vilken död för sexlivet.... 


     


    Är detta ditt första? Jag såg att du var på RD9 hur känns det, är det en Blasto?

  • Frutopia
    ettplusettlikamednoll skrev 2015-09-17 19:48:24 följande:

    Kunde inte hålla mig, så jag åkte och köpte två digitala Clear Blue, testade nu på kvällen bara en timme efter att jag kissat. Ruvardag 10 med tredagars embryo. 

    Resultat : Gravid 1-2 veckor !

    Kan inte tro våra ögon..  Hoppas verkligen den stannar kvar där inne nu!


    Stort grattis!! Vad kul !!
  • Frutopia

    Hej alla, så kul att det fungerar för många av er! Men är själv rädd hela j***a tiden att detta inte ska funka...försöker tolka varje lite tecken, så fort jag får en bra känsla utbyts den till en dum tanke, som  den pessimist jag är....att det bara är vaggisarna som ger symptom.

    Ruvdag 7 (2 dagars)


    Ömma bröstvårtor
    Molande värk, men inte så mycket som övriga dagar upplever jag
    Ont i ryggslut ( kan vara dålig sovställning/dålig arbeställning

    Det som jag inte blir klok på är om vaggisarna har orsakat tillväxten av vårtgårdarna, de har tagit över en stor del av bröstet känns det som, nån som känner igen sig?


     


    Får se hur länge jag orkar vänta till test,

    Lycka till alla kämpande

  • Frutopia

    Åh vad jag är ett nervvrak, skulle helst vilja vara nedsövd under ruvdagarna. Skrikandes


    När jag vaknade idag så var alla "symtom" borta (Ruvdag 8 2dgrs) så jag ville testa dum som jag är. Såklart att det blev minus, dock så var inte kontrollstrecket helt intakt så jag kan inte lita på det heller.. Det är sjukt frustrerande, för det spelar ju ingen roll vilka symtom man har eller inte har för det finns ju inget facit, men man tolkar varje sak ändå..


     


    Hoppas det går bra för er andra :)

  • Frutopia
    No Ka Oi skrev 2015-09-23 08:39:53 följande:

    Hej Lilly3013!

    Idag har jag BIM. Så nervöst. Eller det är nog svårt att bli mer nervös än jag är. Kände dock inte av något PMS igår vilket jag tar som ett bra tecken.

    På fredag tänkte jag testa. Tror jag... Har ju ändå köpt två test.

    Pratar ni med er partner om hur nervösa ni är? Och om ni har några tecken? Är partnen med på att ni tjuvtester?

    Min gube är alldeles tyst. Inte ett pip. En extra omtänksam klapp på kinden häromkvällen har jag fått. Vi är helt olika där. Han tar verkligen bara ett steg i taget medans jag vill tänka, känna, planera, fundera på olika senarion. Det är lixom ingen idé att försöka prata med honom om det. Blir bara fel. Så det är bäst så att vi bara är tysta. Att jag igår surfade runt och hittade alla risker med att vara 40+ och gravid gjorde ju inte mig mindre nervös. Nä, ett steg i taget. Idag, överleva och springa på toa ofta.

    Håller tummarna för oss alla! 


    Spännande! jag har testdag den 29/9 och jag är mer nervös än min sambo. jag går på nålar medans han är lugn som en filbunke. När jag nämner hur nervös jag är eller vilket utfall jag är rädd att det blir så tycker han att det är onödigt att ta ut någon än. Och så är det ju, men det inte han som är fullpumpad med hormoner, analyserar varje kroppsdel och rörelser....:)


    Jag tog tyvärr ett nytt test, nu från teslagret och jag kan skymta ett streck, men är rädd för att det är ett spökstreck så jag har bestämt mig att inte nämna något än, inte förrän jag kan vara mer säker. Så nu ska jag försöka hålla mig till i helgen....


     


    Håll ut alla, och lycka tull

  • Frutopia
    Pruttkudde skrev 2015-09-23 09:38:07 följande:

    Jag är på RD 8 nu och har testat positivt i två dagar - men hcg-halten verkar inte öka samt att jag känner verkligen mig noll gravid...


    Min teori är att embryot dog så fort det implanterat i livmodern. Känner verkligen inget hopp nu. 


    Är det någon här som fått två embryon tillbaks? Hur går man tillväga i såfall?


    För jag blev totalnekad till att få tillbaka två. 


    Det är ju inte gratis att göra Ivf, så nästa gång hoppas jag verkligen att jag kan få två så kanske en överlever och att man har inte återigen har kastat 15 000 i sjön...


    Hej, vilken jobbig känsla det måste vara för dig :( Jag har läst men vet inte om det stämmer att Hcg höjs ca varannan/var tredje dag. 


     


    håller tummar

  • Frutopia

    Tog ytterligare ett test imorse, vågar mig inte på ett CB test än med rädsla för nederlag, I verkligheten är den sista något starkare än vad det ser ut på bilden. har googlar spökstreck och allt möjligt men blir inte så klok. Tror ni på ett plus?  Solig

Svar på tråden En tråd för oss ruvare