Inlägg från: Indigo |Visa alla inlägg
  • Indigo

    Mat (och godis) från 80- och 90-talet

    Anonym (good feeling) skrev 2015-09-13 18:01:53 följande:

    Dom där små godispåsarna är på väg tillbaka, det tycker jag är toppen.
    Jag vill bara ha lite godis, det jag vill ha ger knappast ens bottenskyla på dom här stora monsterpåsarna. 


    I lördags skulle sambon iväg snabbt och köpa nåt på Ica på kvällen och jag sa "köp nåt gott". Han kom hem med en sådan liten godispåse med prickar på fylld med godis och jag bara "Wow! Lördagsgodis! I en sån riktig påse!" Det var väl kanske 10 bitar godis + två lakritspipor i och jag kände mig helt lördagsgodislyxig och glad som ett barn med min fullproppade, prickiga påse. Samma mängd i en Karamellkungenpåse hade bara skvalpat omkring på botten och sett lite ut. Vi delade.
    Det är samma kam och inte kant du inte ska dra alla över.
  • Indigo

    Och för att svara på trådstarten; 

    O´boy och honungsmacka på Sturelimpa till frukost. Massa socker, alltså. Kunde icke vakna annars. Honungen var åtminstone riktig, från lokal biodlare.

    Ofta hade mamma kokt jordgubbskräm till mellanmål innan hon åkte till jobbet, den åt jag med mjölk och ostmackor.

    Till middag/kvällsmat husmanskost av typen "kött, sås och potatis" Sällan eller aldrig färdig- eller hämtmat. 

    Detta var 70-80-tal.


    Det är samma kam och inte kant du inte ska dra alla över.
Svar på tråden Mat (och godis) från 80- och 90-talet