Forum Övrigt - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • barnvaktens korkade idéer...

  Lör 26 sep 2015 19:22 Läst 18628 gånger Totalt 90 svar
  Visar endast inlägg av Penida - Visa alla inlägg
 • Lör 26 sep 2015 19:22 #18

  Jag undrar vad du tror ska hända om du ger henne en nyckel? Handlar det bara om att du inte vill ha människor (som står er nära och tar hand om ert barn) i ert hem när ni är borta eller bottnar det i något mer?
  Jag hade tyckt att det hade varit en onödig sak att tjafsa om med din man och svärmor och göra en stor sak av som mest verkar förstöra men ja, alla är vi ju olika. Här har mina föräldrar som oftast barnvaktar en nyckel till vårt hus alltid och ibland sitter nån vän till oss barnvakt, då är de ofta hemma hos oss till och med.
  Jag hade mest troligt varit din man i det här så jag kan inte ge några direkta råd men jag hoppas ni får en fin helg trots att du upplever detta som ett problem.


  Avskyr CIO-metoder
 • Lör 26 sep 2015 19:31 #22
  Natulcien skrev 2015-09-26 19:25:42 följande:

  Kan hon inte ta hand om ert barn hemma hos er då, så har barnet tillgång till alla sina saker och ni behöver inte ha någon dispyt om att hämta fler?


  TS skriver ju att hon aldrig vill ha folk i sitt hus så det verkar ju inte bara handla om leksakerna, annars hade ju det varit ett bra förslag.
  Avskyr CIO-metoder
 • Lör 26 sep 2015 19:48 #24
  taquine skrev 2015-09-26 19:30:25 följande:

  Överkörd av barnvakten? Var glad att din svärmor ställer upp och passar din hen


  Det var min första tanke med, TS låter otacksam. Jag kommer nog aldrig förstå att man kan vara så principfast så att det skapar problem när det gäller något så oskyldigt som leksaker, det viktigaste är väl att barnet blir väl omhändertaget i trygga händer och inte att svärmor gör exakt lika i allt. Det är liksom inte hela världen om ett barn leker med fler leksaker än det normalt får hemma av någon anledning eller äter en extra kaka, föräldrar som resonerar så tror jag förstör för sig själva rätt mycket. Jag tror dock inte att det bara handlar om leksaker här eller ens något om det men det kan ju bara TS svara på.
  Avskyr CIO-metoder
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll