Inlägg från: Ellie |Visa alla inlägg
  • Ellie

    barnvaktens korkade idéer...

    pollydolly skrev 2015-09-26 19:15:36 följande:
    Nej det har inget med att göra för vad jag är orolig för utan snarare för jag tycker det är en urlöjlig grej att ha nyckel till - att hämta leksaker.
    Du tycker det är en löjlig grej, men barnvakten känner att det behövs för att hon skall kunna ta hand om barnet på bästa sätt.
    Du vill fostra ditt barn till att kunna leka med vad som finns, och annars ha tråkigt tills man kommer på något. Det är en bra tanke, men samtidigt skall ju barnvakten känna sig bekväm och har inte samma band till barnet som du. Som barnvakt är det inte lika lätt att tänka "låt henne ha tråkigt ett tag, det är nyttigt".
    Får svärmor betalt? Annars är hon ju snäll och ställer upp, och då borde ni vilja göra det så lätt som möjligt för henne. När vi har mormor och morfar som barnvakt är de hemma hos oss så att de har tillgång till alla barnets saker. Jag tycker det verkar som om du vill säga nej bara för att du tycker svärmor har en fjantig idé, men för svärmor är det inte löjligt, och det är hon som ställer upp för er.
Svar på tråden barnvaktens korkade idéer...