Inlägg från: Tom Araya |Visa alla inlägg
  • Tom Araya

    barnvaktens korkade idéer...

    Penida skrev 2015-09-26 19:22:39 följande:

    Jag undrar vad du tror ska hända om du ger henne en nyckel? Handlar det bara om att du inte vill ha människor (som står er nära och tar hand om ert barn) i ert hem när ni är borta eller bottnar det i något mer?
    Jag hade tyckt att det hade varit en onödig sak att tjafsa om med din man och svärmor och göra en stor sak av som mest verkar förstöra men ja, alla är vi ju olika. Här har mina föräldrar som oftast barnvaktar en nyckel till vårt hus alltid och ibland sitter nån vän till oss barnvakt, då är de ofta hemma hos oss till och med.
    Jag hade mest troligt varit din man i det här så jag kan inte ge några direkta råd men jag hoppas ni får en fin helg trots att du upplever detta som ett problem.


    vampyria2 skrev 2015-09-26 19:26:41 följande:
    Hm fast i sånt fall känns det löjligt att starta ett tjafs om det hela, om hon nu tycker att det är en bra ide så varför inte? hon kanske tycker att det skulle vara en rolig sak att göra för att fördriva tiden lite eller så eller om de upptäcker att de skulle behöva något, man ska välja sina strider och det här känns i sånt fall mer som att du vill ha något att bråka om faktiskt,
    Det blir inget tjafs om TS's nej respekteras.
    Frågan om detta ska behöva tjafsas om sa väl i så fall ställas till svärmodern om hon inte kan acceptera att TS säger nej.

  • Tom Araya
    Sous skrev 2015-09-26 20:21:32 följande:
    Tja, jag kan väl tycka att om man har en sån tur att man har släkt som vill barnvakta en hel helg, då biter man ihop och ler när det gäller såna saker. Annars kanske den lyxen försvinner illa kvickt. Skillnad om svärmor visat sig helt gränslös och typ bytt gardiner när ni varit borta.
    Precis som om detta är något man måste "bjuda" svärmor på för att visa tacksamhet....nä, det där köper jag inte.
Svar på tråden barnvaktens korkade idéer...