Inlägg från: bine87 |Visa alla inlägg
  • bine87

    barnvaktens korkade idéer...

    taquine skrev 2015-09-26 19:30:25 följande:

    Var glad att din svärmor ställer upp och passar din hen , nej shit såg ju att du skrivit hon sedan . Ett litet tips , ska du köra med hen så håll det hela tråden.


    Jag uppfattade det som att hon var svärmorn och inte sonen/dottern.
    Hon (svärmorn) har tillräckligt med leksaker hemma hos henne och behöver inte hämta mer.
  • bine87
    fkh skrev 2015-09-27 22:46:26 följande:
    Då utgår man ju ifrån att svärmor kommer rota i ens privata lådor. Förutsatt att man inte förvarar sina sexleksaker i barnens rum... Tack och lov har jag och min svärmor en bättre relation till varandra än så. Fantastiskt vad många elaka, manipulativa, lägger-näsan-i-blöt svärmorsor det vittnas om här på fl. Intressant nog är kvinnornas egna morsor alltid så mycket bättre på alla sätt. Kanske sker en molekulär förändring i beteendet hos kvinnor så de rentav förvandlas till satmara när hon föder söner.. Eller rättare sagt, när sönerna växer upp och flyttar in med en annan kvinna. Hm..
    Jag har alltid undrat över det där. Jag har varit med om dom mest knasigaste morsor till mina ex. Om något går fel med honom så har det alltid varit mitt fel och om det inte är städat så är det mitt fel. "Vad tunn du ser ut, ger hon dig inte tillräckligt med mat, kom hem till mammsen och ät."

    Både jag och en vän till en vän har hamnat i en väldigt jobbig situation då våra dåvarande pojkvänner försökt ta livet av sig och vi fick skiten. Jag i detta läget fick panik och ringde polisen då jag fick kryptiska meddelanden och han sen inte svarade i telefonen. Polisen kom dit precis innan han hann hänga sig. Jag blev sen utskälld av hans mor för att jag ringt. Jag räddade hans liv men det verkade hon totalt ha missat. Hon påstod att jag förstört hans liv. Mammor vet bäst?

    Får en och undra om det är så att man er automatik blir "sån där" när man får söner..
Svar på tråden barnvaktens korkade idéer...