Inlägg från: Krickelin med Naemi |Visa alla inlägg
  • Krickelin med Naemi

    bf juni 2016

    Hej!


    Plussade i morse. Jag slutade med cerazette 13 augusti och har inte haft mens sedan innan mitt senaste barn så jag kan vara i allt mellan v 8 till v 4. Så jag låtsas ännu som att jag blev med barn ca 15september och borde då ha bf 6/6.

    Det är mitt fjärde. Har en tjej som är 9år i december, en son på 6år, en liten plutta på 10månader och nu miniräkan i magen. Är 33år.

  • Krickelin med Naemi

    Jag har blödningar (har haft det vid varje graviditet, lika nervigt varje gång), illamående och sååååå trött. Somnar vid halv nio-nio varje kväll efter nattningen av mina stora. Maken tycker att det är sjukt tråkigt . Han är ju hemma och är föräldraledig med vår bebis så han längtar ju efter vuxet sällskap, stackarn.

    Jag är så nyfiken på vilken vecka jag är i. Inskrivning nästa v, då ska jag säga att jag vill ha vul. Både för att veta vilken vecka, men även pga blödningarna. Har haft ma som upptäcktes på rul i v 20. Magen växte, livmodern växte, alla värden visade att jag skulle få bebis men bebisen hade dött i v 9. Det var väldigt knäckande. Så även om jag har tre underbara barn så är jag orolig varje graviditet.

  • Krickelin med Naemi

    Måste få klaga av mig. Mår så sjukt illa idag. Nära till att spy hela tiden och dottern på 10månader är jätte pigg och busig, hemmet är skitigt och rörigt då vi håller på att byta alla fönster, och imorgon startar jag mitt företag bredvid min heltidstjänst...och allt jag vill är att stänga in mig i ett svalt, tyst och luktfritt kryp-in...

    Nä nu slickar dottern snart på skorna....

Svar på tråden bf juni 2016