Inlägg från: ungmamma1315 |Visa alla inlägg
  • ungmamma1315

    Kejsarsnitt eller vaginal förlossning...

    Jag har ett barn som är nu 2 1/2 o gjorde akut kejsarsnitt med henne. Jag kunde inte gå paradigm på 1 månad då snittet stramade & nu är jag brutal i mina ord men de va ett helvette att kissa efteråt & inte påtal om när du ska bajsa efter !!!! :o när dem öppna upp din buk så få tarmar o andra organ en chock och svullnar upp o det var de värsta! Du kan inte bära ditt barn efteråt för du kan inte använda magmusklerna o du få inte träna förens 6 månader efter snittet. Så jag ser mer negativt med snitt än vaginalt. Vaginalt ha ja gjort i v 20 o de gick snabbt o smidigt visseligen men oavsätt abort som ja gjorde eller om man gått fullt ut så är de mindre komplikationer och även om du spricker o sys nått enstaka snitt så kan du upp sen efter. O du få träna o kan "leva" normalt där efter :) jag va inne på kejsarsnitt först då jag tycker Vaginalt är så hemskt men ha ändrat mig, jag ska satsa på "normal" födsel o sen om de bli akut kejsarsnitt pga komplikationer kan man inte påverka men de ta man då :)

  • ungmamma1315

    Pågrund av att dem snitta upp dina magmuskler så får du inte träna magen förens 6 månader efter för dem ska läka annars så kan dem läka fel :)

    Jag hade inga komplikationer mer än att de tog lång tid innan jag kunde gå normalt upp då de stramade o ömmade :p jag fick min tös i v 25 så va ej så stor så va mitt gamla smala igen när dem snittade mig så kan va de som påverkade att de stramade mer på mig :) man ska ALLTID upp efter man snittats så jag va uppe jag med men man va inte uppe o studsade; )

    Gördel eller annat sådant hjälpmedel hjälper till att hålla upptagen så att säga så dem som haft de vad jag hört så ha de vatt skönt :)

  • ungmamma1315

    Jag låg inlagd i Malmö o dem sa att jag inte ens fick bära mitt barn. 1 kg som högst sa dem så fick inte ens bära mina väskor när ja bodde på Ronald mc där nere :s o sen sa dem till mig att man inte fick träna på 6 månader xD haha .. syns alla doktorer säger så olika! :p men visst snitt e väl skönt på så vis att man slipper ont där nere :o :p hehe

Svar på tråden Kejsarsnitt eller vaginal förlossning...