• Yngla

    Frustrerad småbarnspappa

    Prata med henne innan du skaffar nån på sidan av. Ge henne en chans att förstå dig. Ta reda på anledningen tillsammans och jobba för att få ert sexliv att fungera så båda är nöjda. Det är inte alltid man är så sugen efter man fått barn. Jag själv behövde "träna" upp det igen. Äter hon p-piller? Det är kanske inte lika för alla men jag och många jag pratat med får mindre sexlust när jag äter det. Ge inte upp utan att du pratat med henne. Lycka till!

  • Yngla
    Kille1981 skrev 2015-10-03 10:56:31 följande:

    Svarar er tre i ett. Älskar henne och trivs bra i övrigt, så jag tar inga lättvindiga beslut. Vi har pratat om detta då och då, men jag börjar känna att jag närmar mig vägs ände. Personligen kan jag tycka att man är två om ett sexliv och så länge man ändå njuter när man är igång så får man ta lite ansvar och anstränga sig. Lika viktigt som att man byter blöjor på ungen, handlar på Ica eller klipper gräsmattan.


    Det låter som ni tagit upp det men jag tror ändå du behöver vara mer tydlig i att det verkligen är ett problem för dig. Berätta hur det påverkar dig och långsiktigt kommer det inte funka för dig. Var så tydlig som möjligt är mitt råd!
Svar på tråden Frustrerad småbarnspappa