• Äldre 3 Oct 09:36
    4076 visningar
    14 svar
    14
    4076

    Frustrerad småbarnspappa

    Första inlägget här. Vi har varit tillsammans i ett gäng år. Jag har alltid haft större sexlust än henne och det har varit en issue som tilltagit under åren. Till slut orkar man inte "försöka" 3 gånger för att hon ska nappa en gång, tär på stoltheten och det är avtändande att få nobben.

    Fick vårt första barn för drygt ett år sen och vi har haft sex kanske fem gånger sen dess. I övrigt funkar förhållandet ok, vi har ett bra boende och vi är båda engagerade och bra föräldrar. Men jag kommer bli bitter och ilsken om jag ska fortsätta så här. Vill inte göra slut men att smyga upp och runka i handfatet är inte att leva livet. Kommer skaffa älskarinna tror jag.

    Jag sköter om mig och håller mig fräsch, gör min del av sysslorna hemma osv. Vi är jättelyckliga över vår fina son men det räcker inte för mig. Har nog inte ens en frågeställning, ville mest gnälla. Vad tycker ni jag ska göra?

  • Svar på tråden Frustrerad småbarnspappa
  • Äldre 3 Oct 10:56
    #4

    Svarar er tre i ett. Älskar henne och trivs bra i övrigt, så jag tar inga lättvindiga beslut. Vi har pratat om detta då och då, men jag börjar känna att jag närmar mig vägs ände. Personligen kan jag tycka att man är två om ett sexliv och så länge man ändå njuter när man är igång så får man ta lite ansvar och anstränga sig. Lika viktigt som att man byter blöjor på ungen, handlar på Ica eller klipper gräsmattan.

  • Äldre 23 Jan 10:04
    #7

    Bump Flört

    Är numera tvåbarnsfar med en pojke och en flicka. Dock precis samma jäkla situation. Vill inte splittra familj, sälja hus osv, älskar min sambo.

    Dock kommer jag skaffa någon vid sidan av.

  • Äldre 23 Jan 11:13
    #9
    SimpleThing skrev 2019-01-23 11:11:13 följande:
    Varför bumpa tråden efter tre år? Du skulle skaffat en älskare för tre år sedan och inget har hänt ens på den fronten. Vart vill du komma?
    Det där vet du inget om, huruvida jag har haft något tillfället vid sidan av eller inte under denna period.
Svar på tråden Frustrerad småbarnspappa