Inlägg från: Två prinsar |Visa alla inlägg
  • Två prinsar

    fler som väntar 5:e barnet i Skåne och vill följas åt

    Hej
    Är 34 år och väntar mitt 5:e barn.
    Jag har pojke född -03, pojke född -05, flicka född -08 (men finns tyvärr inte med oss längre gick bort -13,) och pojke född 13. Sen har vi ett placerat barn hos oss som är född -15. Så här är fullt upp, men det är härligt med stor familj. Nu undrar jag om det finns fler som väntar sitt 5:e och vill följas åt?
    Jag är i v13 nu och har beräknad födsel 16/4 -16. Har gjort blodprovet till kub och nästa tisdag ska jag göra nupp och får då veta resultaten. Lite nervöst.

  • Svar på tråden fler som väntar 5:e barnet i Skåne och vill följas åt
  • Två prinsar

    Tack MimmiGbg
    Vad kul att höra att du uppskattar din stora familj, jag har en kille på 12 år som mest tycker det är pinsamt??, men jag har sagt till honom att han kommer ändra sig sen när han blir äldre. Förhoppningsvis kommer han oxå uppskatta att ha en stor familj som finns för honom.
    Ett stort grattis till din första graviditet.
    Det är något speciellt med första, allt är nytt och spännande??. Lycka till med allt????.

  • Två prinsar

    Hmm jag förstår inte varför jag får en massa frågetecken när jag skriver utropstecken :(. Blir ju helt fel i sammanhanget.

  • Två prinsar

    När är er beräknad Vasarru? Var det en planerad graviditet? Vår var inte planerad men lika välkommen för det:)
    Ska ni ta reda på kön? Denna gången får det bli en överraskning för oss:) vi har tagit reda på de två sista.
    Gjorde kub ul idag och fick väldigt bra resultat...skönt att ha det gjort.
    Ska ni göra eller har gjort kub?

  • Två prinsar

    Vart bor ni EmmaRoSa? Var er graviditet planerad? Ja det är väldigt härligt med stor familj! Alltid liv och rörelse i huset;)

  • Två prinsar

    Egentligen är jag oxå väldigt nyfiken och försökte själv titta nu på kub ul:) men det är för tidigt att se..hoppas jag kan hålla mig från att fråga om kön nästa månad när det är dags för rul...
    Hur mår du/ni i era graviditeter? Jag har mått förvånansvärt bra hela tiden, jag mådde jätte illa med förra graviditeten när jag väntade min minsta pojke...jag behövde aldrig spy...men ett ständigt illamående och jag tyckte inte postafen hjälpte:(

Svar på tråden fler som väntar 5:e barnet i Skåne och vill följas åt