Inlägg från: Anonym (fridolf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fridolf)

    Förhållande där kvinnan är större än mannen

    Jag är 180 cm lång. Min fru är 185 cm och mycket vacker. Vi väger ungefär lika mycket. Jag har rakat huvud medan hon har jättemycket hår. När hon har klackar på sina skor ser skillnaden i längd stor ut. Ingen big deal, men jag hade önskat jag vore lite längre. Att hon är lång och välbyggd är bara attraktivt. Hon är stark också. Jag är ganska grov och muskulös men får ta i ordentligt när vi brottas på skoj. Hon fällde en man med ett knä i skrevet och en vänster på hakan. Han antastade henne på krogen för ett tag sen. Hans kompisar fick bära ut honom. Vi har båda chefsjobb och tjänar bra, jag lite mer. I sängen är hon lite UG och jag lite dom. Jag älskar henne!

  • Anonym (fridolf)
    Anonym (dream on) skrev 2015-10-09 12:59:09 följande:

    Dream on HA HA


    Antar din kommentar gäller mitt inlägg. Jag bryr mig inte om du tror jag drömmer. Min fru och jag är lyckligt lottade och det jag skriver i mitt inlägg är alldeles sant.

    Mannen hon sänkte är en sån som förmodligen brukar antasta kvinnor genom att gå fram och klämma dem på brösten inför sina påhejande kompisar. Det var i alla fall vad han gjorde på min fru. Det hände på ett känt ställe i Stockholm. Hoppas han lärde sig något.
  • Anonym (fridolf)
    Anonym (dream on) skrev 2015-10-09 13:19:50 följande:

    Du är fömodligen välväxt överallt? hi h


    Men, ska det vara så svår att vara tydlig! Jag utgår från att du menar storleken på min penis när du antyder att jag är välväxt överallt. Svaret är att den är tämligen normal. Mätte den i tonåren för en massa år sedan. Då var den ca 15 cm.lång. Skiljer nog inte mycket mot dagens storlek. Att jag är muskulös betyder inte att jag är en jätte. Väger ca 90 kg. Har väl ca 5-8 kg för mycket runt magen numera. Tävlade i längdåkning och skidskytte när jag var yngre. Hade ett jobb tills jag var 43 som krävde fysträning för att klara kraven. Inget märkvärdigt, men dock en del regelbunden systematisk träning. Främst konditionsträning. Min fru hade också ett extrajobb som krävde att hon var i god form. Det är hon förvisso fortfarande.
Svar på tråden Förhållande där kvinnan är större än mannen