Inlägg från: Anonym (Jnua) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jnua)

    flytningarna påverkar min vardag

    Hej!
    Jag har ett jobbigt problem som jag seriöst blir ledsen och deprimerad över.
    För vissa kanske detta är löjligt men för mig som konstant måste leva med det är fruktansvärt jobbigt.
    Jag har så mycket flytningar att jag måste byta trosor kanske 3 gånger per dag.
    Jag vågar knappt sova med någon kille pågrund av detta. Jag vaknar på morgonen och då är det helt ok, men har jah varit sysselsatt hela dagen och ska på toa, och drar ner trosorna så är det så mycket. Hela trosan blir blöt, flytningarna är tjocka, klumpar och slemmiga. det är så mycket att det smetas av på jeansen och mina lår.
    Har varit hos gyn, dom gjorde ett litet ingrepp som ska motverka flytningarna men det har inte hjälpt. Jag får panik, och har ångest och mår dåligt över det här. Ingenting verkar funka. Använder trosskydd men känner inte att det blir någon större skillnad.

  • Svar på tråden flytningarna påverkar min vardag
  • Anonym (Jnua)

    Nja, luktar mer som surt och som flytningar kan lukta

  • Anonym (Jnua)

    Hahaha flyktingar ????

    Ja detta är jobbigt. Pågått sen gymnasiet och jag är 21 nu. Jag har provat behandling mot vaginos, gjorde de där lilla ingreppet hos gynekologen men det hjälper inte! Tampong är ju inte så bra att använda, och även om de skulle hjälpa någon dag så kommer jag ju fortsätta ha detta problem med mig ???? och speciellt när man är med en kille, inte så kul och ha tampong fast man inte har mens, förstör rätt mycket

  • Anonym (Jnua)

    Där det är massa frågetecken är det egentligen menat med smileys, men går tydligen inte och skriva de. Men ni fattar

  • Anonym (Jnua)

    Menskopp? hört om det men inte så insatt. Känns som om de oxå skulle bara va jobbigt för mig. Har pojkvän, och vill även kunna känna mig bekväm utan att ha massa saker i mig, hahaha.

    Jag tvättar mig i underlivet. Har dock slutat använda intimtvål i slidan då gyn sa att de kan ge en svamp. Men runt om tvättar jag. Måste tvätta mig rätt ofta då jag känner mig äcklig konstant och allt blir kladdigt

  • Anonym (Jnua)

    Att använda trosskydd känner jag är inget direkt större problem. Men det är inte de som är felet, med trosskydd eller inte så är det alldeles för mycket flytningar. Klumpiga, slemmiga och jobbiga som smetas mellan mina lår och smutsar konstant mina jeans. Det som är felet...

  • Anonym (Jnua)

    Äter inga preventivmedel, och då jag åt dom för ungefär 1 år sedan va det samma historia.

    Jag åt både och! Började med en tablett man får av gyn som är för bakteriell vaginos, men har även provat Lactal. Inget har funkat.

    Jag tvättar bara "blygläpparna" men kan tänka mig att köpa barnolja. Tror dessvärre inte att de kommer göra någon effekt gällande mina problem.

  • Anonym (Jnua)

    Ja, detta är märkligt men oerhört jobbigt för mig. Känner mig liksom ofräsch och smutsig. Jag är väldigt noga med hygienen och att ta hand om sig där nere.

    Jag dricker mycket läsk, varje dag... (Oops)

    Har seriöst provat allt, tabletter samt att dom fryst mina inre blygläppar för de kan minska flytningar. Så inget funkar!! Vilket gör mig rätt arg.

    Jag tänker inte använda tampong varje dag för att det inte är bra alls för underlivet. Visst, trosskydd men det kommer förstöra så jäkla mycket tycker jag och samtidigt kommer de inte hjälpa i och med att kladdet finns kvar och klumparna.

    När jag då är kåt och precis ska ha sex med en kille är jag dock aldrig torr! Utan då tycker jag det blir 100 gånger värre då flytingarna blir så blötaaaaaa, rinniga, och slemmiga. Asså seriöst han kan liksom känna de om han tar på mig och jag har jeans. alltid haft de problemet

  • Anonym (Jnua)

    Där ser man. "Skönt" att det inte bara är jag. Får se hur det blir. Just nu är det bara jobbigt som ung tjej. Senaste tiden har jag slängt alla string och köper sköna bomullstrosor som är lite fula hehe

    Svårt för dig att förstå hur jag mår med dessa flytningar eftersom du inte verkar ha dom. Lycka till med ditt kissande.

Svar på tråden flytningarna påverkar min vardag