Inlägg från: Anonym (Tvekar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvekar)

    Har ni tjejer någonsin?...

    En kompis vill testa. Känns frestande men jag har avböjt. Skulle jag inte vara oskuld tror jag att jag skulle försöka. Är 24.

  • Anonym (Tvekar)
    Anonym (Tjej24) skrev 2015-10-13 17:07:59 följande:
    Antar att det var mig du menade :)

    Ja, jag vet inte, vi var fulla, det var midsommar, vi var ensamma på baksidan av huset och hon frågade väl nästan rakt ut om vi skulle prova. Och eftersom att jag inte såg någon anledning till att inte prova så gjorde jag det :)
    Lyckades ni tillfredsställa varandra trots att det inte var din/er grej?
  • Anonym (Tvekar)
    Anonym (Tjej24) skrev 2015-10-13 19:12:38 följande:
    Det var ju naturligtvis skönt, hon var oerhört duktig på att slicka (hon hade haft sex med tjejer förut), men vi gick inte hela vägen till orgasm. Vi slutade bara och gick tillbaka till festen :) tycker absolut att man ska testa om man är nyfiken och vill, inte hela världen om man känner att det inte passar en! Då är det bara att avbryta :)
    Jo, men eftersom jag inte har haft sex känns det bättre att avstå. Om jag träffar en man vill jag inte säga till honom att sexdebuten och det enda sex jag har haft har varit med en kvinna. Och om jag inte träffar någon vill jag inte heller att min enda erfarenhet ska vara från tjejsex.

    Men du har inte haft lust att testa igen då efter ditt första försök?
  • Anonym (Tvekar)
    lillebror skrev 2015-10-14 21:53:44 följande:

    Jag tror jag inte har en enda tjejkompis som inte har haft sex med sina tjej kompisar Förvånad och dem träffar varandra hela tiden och är helt normala och har pojkvänner och ja.. verkar blivit en grej dem "måste" göra. Gör inte mig något, men det var bara lite förvånande att höra.


    Är det tonåringar eller äldre tjejer? Är det någon förändring på gång i vanor och attityder?
  • Anonym (Tvekar)
    Anonym (Tjej24) skrev 2015-10-14 09:36:43 följande:
    Vill man inte så vill man inte :) det går ju inte att tvinga fram ett försök i sådana situationer så då är det bättre att vänta och gör någonting man känner sig bekväm med!
    Kompisen var på igen och jag sa "kanske"! Jag tror att jag inte står emot länge till. Nu känner jag mig riktigt tänd på det.
Svar på tråden Har ni tjejer någonsin?...