Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Ärligt talat - hur skulle du göra i följande situation.

    Var det inte några riktigt elaka jävlar som försökte utnyttja kombinationen  okunnighet och vettlöshet som utmärker de stackare som lallar omkring med SD-sekten.

    De skickade ut en prospekt där det påstods att staten har planer på att expropriera egendom eller delar av egendom, men att man genom att betala in en summa till deras "försäkring" skulle slippa undan.

    Ja, jävlar vilka samvetslösa skurkar det finns - försöka slå mynt av rädslorna som de av oss som är allra klenast till förståndet odlar. De är ju lika illa som att sätta krokben för en blind.


    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Anton Chigurh skrev 2015-10-13 17:16:18 följande:
    Exakt, finns ju redan folk som blivit bortkörda, som du mycket riktigt påpekar, Kjell, och detta mot sin vilja vid tex vägbyggen och...ja, dragning av kraftledningar. Jag menar inte att dom har bortforslas med våld men det har förekommit hyfsat kraftiga påtryckningar och vad är det som säger att det inte blir verklighet för att bereda plats åt den oerhörda mängden mänskor som kommer hit. Om nu våran så kompetente svetsare tycker att ytterligare 500.000 flyktingar (eller kanske tom mer) under 2016 är något som Svea Rike orkar med, så vet ingen idag hur det skall tacklas.

    Öppna era hjärtan, som statsministern före honom så vackert uttrycket det.Hjärta

    Jag tycker isf att svetsare Löfven borde föregå med ett gott exempel och ta in 20-25 pers i sitt boende. 20-27 i en ordinär lägenhet blir ju bostadsförhållande som många av flyktingar kommer ifrån och torde inte utgöra något problem. 

    Kommer Löfven ta in 25 flyktingar i sitt eget hem ???

    Kommer Löfven ta in 2 flyktingar i sitt hem ???

    Kommer Löfven ta in 1 flykting i sitt hem ???

    Kram för helvete...//Anton
    Anton Chigurh skrev 2015-10-14 08:02:05 följande:
    Så nu är ALLA som sympatiserar med ett demokratiskt, invalt i Riksdagen, parti att anse som lallande, elaka medlemmar av en sekt !!!

    Fan vad du framstår som en synnerligen sympatisk och kunnig herre FD !!!

    Och nej, du behöver inte bry dig om att svara, du känns liksom......inte värd att lägga ner tid på, detta inlägg undantaget. Ibland så sjunker en debattör såpass långt ner i skiten att att han/hon tom har gått igenom botten på gödselbehållaren och då tappar jag all, och jag menar all, respekt jag eventuellt må ha haft för personen ifråga och kommer därmed bortse från denna sk människans inputs.

    Kramare //Anton chzygrin

    Men Anton då, är du fortfarande kinkig fast du fick ge uttryck för din åsikt om hur många flyktingar "svetsare Löfven" skulle ta emot i sin bostad.

    Nej, inte tycker jag att alla sverigedemokrater är lallare, det måste finna oerhört många som inser orimligheten i att staten skulle gå in och kräva att vi inkvarterar flyktingar i våra hem.

    Ha det gott med sportskyttet nu AntonSolig
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
Svar på tråden Ärligt talat - hur skulle du göra i följande situation.