• AnaC

  Vi som står i kö för spermiedonation

  Någon mer som väntar? Hur länge har ni väntat? Ska ni göra ivf/icsi eller insemination?


  Anna
 • Svar på tråden Vi som står i kö för spermiedonation
 • AnaC

  Så det fanns donator som passade er direkt? Vilken tur ni måste ha haft:) grattis! Vore spännande att höra hur det går för er!


  Anna
 • AnaC

  Å va härligt grattis! Vi kommer att med största sannolikhet att få göra ett inseminationsförsök i Falun innan jul, de känns så kul och spännande:) jag har ägg i frysen sen utredningen men Falun får inte göra icsi på donerade spermier ännu.. Synd faktiskt. Va härligt att ni känner gemenskapen i graviditeten och att inte donationen påverkar er! Det känns lovande, för man har ju ändå funderat och resonerat alla möjliga tankar och scenarion. Jag längtar så jag blir galen!

  När började ni försöka och hur kom ni fram till donation? Hur gamla är ni?


  Anna
 • AnaC

  Vi började för två år sedan och då de inte hänt nått på ett år så sökte vi oss till Falun. Där kunde man konstatera att min man inte hade några spermier alls. Jag är 29 och min man är 26. Falun börjar men donation nu i okt och får till att börja med bara göra insemination med donerade spermier. I Umeå får vi dock använda oss av våra frysta ägg och göra icsi. Men grejen är att vi kommer få försöka i Falun innan jul har dom sagt så då provar vi det:) i Umeå är väntetiden ca 1 år. Men eftersom vi började vår utredning i jan i år så har dom sagt att de ska gå fortare för oss. Jag har dock inte varit nöjd med kontakten och bemötandet vi fått där, mycket trevligare i Falun.


  Anna
 • AnaC

  Hej

  I torsdags gjorde vi vår första insemination!!! Kan inte fatta att det är sant, jag har för första gången på 5 år faktiskt chansen att bli gravid???? Jag är så lycklig och förväntansfull! Hur går det för er?


  Anna
 • AnaC

  Underbart!! Ja jag hoppas det tar sig fort;) längtar så efter bebis nu!


  odie skrev 2016-01-11 11:15:32 följande:

  Åh vad kul! Håller verkligen tummarna för er! Hoppas verkligen att det är er tur nu!

  Förstår verkligen känslan känns så konstig och underbar att det faktiskt kan vara så att man är gravid!

  Jag är nu i v. 15+3 och börjar må bra och har sett bebis 3 ggr på ultraljud redan och tusan vad jag älskar livet därinne. Tänker väldigt sällan på att det är via donator och min man beter sig nog som de flesta andra papporna och pratar och pussar på magen. 

  Om allt går som det ska blir vi föräldrar i juni!


  Anna
 • AnaC

  Min man tog det lite som din odie. Det har varit mer psykiskt påfrestande för mig! De beror ju på hur man kan hantera det, de bästa jag gjort är att söka hjälp och prata med en psykolog.


  Anna
 • AnaC

  Det tog sig på första försöket:D jag är så jäkla glad! Helt galet! Håller tummarna för er alla! Lite speciellt test med bara två streck men det är positivt;D annars kommer bara kontrollstrecket!


  Anna
 • AnaC

  Bara ett:) lycka till!!!


  Caarooliine skrev 2016-01-28 20:43:55 följande:

  Hej allihopa, hoppar in här jag med. Min sambo har inga sperimer så de kommer bli donation för oss oxå. I början va vi båda totalt knäckta utav att få beskedet, de fanns ju inte på världskartan att vi skulle drabbas av de här me att inte få barn....varför vi? Kände oss ensammast i världen! Men idag så är vi så ivrig att få sätta igång, jag tror min sambo ser framemot de mest att få bli pappa trots att de inte är hans spermier, men han säger de att de är inte DNA-t som gör en till en bra förälder utan de är den som alltid finns där som är den bästa föräldern :) så kommer min ägglossning den 12e februari så är de dags för första inseminationen, så nu håller vi tummarna att den kommer då annars får vi vänta en månad till.

  Ni som har plussat me insemination, hur många försök behövde ni?

  Mej är de inga fel på alls & jag har en son från ett tidigare förhållande.


  Anna
Svar på tråden Vi som står i kö för spermiedonation