• Anonym (F)

    Rosenrot/Bisolvon Gravid?

    Vi blev gravida på sjunde försöket (blev även gravid på tredje men fick mf) och då drack jag grapefruktjuice varje morgon från mens till några dagar efter äl. Det ska också vara slemlösande och jag tyckte det kändes bättre och mer naturligt än bisolvon. Gjorde bara det innan det här försöket så det funkade direkt, om det nu var grapefrukten som gjorde det. :) Lycka till!

  • Anonym (F)
    Miniflicka93 skrev 2016-08-27 17:50:53 följande:

    En liten uppdatering från mig! Gissa vad? Som jag skrev köpte jag hem detta och jag hade äl den 4e november och blev gravid direkt på första försöket med denna kombinationen! Har nu en underbar liten dotter på 3 veckor <3


    Vad roligt, grattis! :) För mig gick det också vägen den här gången. Sitter i soffan med en pojke på 3 månader sovandes i famnen! <3
  • Anonym (F)
    Miniflicka93 skrev 2016-08-27 21:00:56 följande:

    Åååh så underbart och ett stort grattis till dig med! Använde du också bisolvon? :)


    Tack! :) Inte bisolvon men drack grapefrukjuice som också ska vara slemlösande.
  • Anonym (F)
    Anonym (Försöker lära mig allt) skrev 2016-08-27 22:24:40 följande:

    Hut mycket bisolvon ska man ta tillsammans med rosenrot? Eller hur mycket grapefrukt juice ska man dricka? Har aldrig sett ren grapefrukt juice? Köper ni det på ica?


    Kommer inte ihåg vilket märke jag köpte men nåt vanligt på ICA. Har för mig att jag tittade på innehållsförteckningen och tog den som innehöll mest grapefrukt. Drack ett glas om dagen från att mensen började till några dagar efter äl. Det tog sig direkt men är ju mycket möjligt att det var slumpen. Men jag tyckte juicen var god till frukosten så hade kunnat dricka den även om jag inte försökte bli gravid. :)
Svar på tråden Rosenrot/Bisolvon Gravid?