• Miniflicka93

    Rosenrot/Bisolvon Gravid?

    Jag och min sambo har försökt att skaffa barn i flera månader nu utan att lyckas. Har läst många trådar om att bisolvon ska funka. Det finns inget vetenskapligt besvisat men då så otroligt många har skrivit "jag vet inte om det var pga bisolvon eller inte men vi hade försök i X antal månader oså tänkte vi att vi skulle pröva bisolvon o vi blev gravida på första försöket" så ja, då känns det som de är värt att pröva!

    Efter många månader av misslyckande känner jag att vi inte har något att förlora! Har nu beställt hem bisolvon och rosenrot och ger det ett försök!

    Om det är folk som blivit gravida när de tagit bisolvon får gärna skriva och berätta, tog ni tablett form ellr flytande? Hur länge tog ni bisolvon? Kombinerade ni det med rosenrot?

    Äl den 4e november!

  • Svar på tråden Rosenrot/Bisolvon Gravid?
  • Miniflicka93
    LusLus skrev 2015-10-27 00:53:59 följande:

    Jag blev gravid vid första inseminationen då jag åt bisolvon från mens till ägglossning. Jag åt inte rosenrot. Dock fick jag missfall och tankarna om att det kanske berodde på för tunna slemhinnor pga bisolvonen gör att jag inte vågar använda det igen. :/


    Åååh vad tråkigt! :/ Förstår om du inte vågar pröva igen! 


     


    Anonym (F) skrev 2015-10-27 06:32:25 följande:

    Vi blev gravida på sjunde försöket (blev även gravid på tredje men fick mf) och då drack jag grapefruktjuice varje morgon från mens till några dagar efter äl. Det ska också vara slemlösande och jag tyckte det kändes bättre och mer naturligt än bisolvon. Gjorde bara det innan det här försöket så det funkade direkt, om det nu var grapefrukten som gjorde det. :) Lycka till!


    Åh så skoj! Ja jag hoppas ju verkligen att jag ska kunna säga "det funkade för mig på första försöket med denna kur" Det jag beställde borde komma hem i morgon så börjar jag med det då!

  • Miniflicka93

    En liten uppdatering från mig! Gissa vad? Som jag skrev köpte jag hem detta och jag hade äl den 4e november och blev gravid direkt på första försöket med denna kombinationen! Har nu en underbar liten dotter på 3 veckor <3

  • Miniflicka93
    Anonym (F) skrev 2016-08-27 20:31:21 följande:
    Vad roligt, grattis! :) För mig gick det också vägen den här gången. Sitter i soffan med en pojke på 3 månader sovandes i famnen! <3
    Åååh så underbart och ett stort grattis till dig med! Använde du också bisolvon? :)
  • Miniflicka93
    citrus skrev 2016-08-28 09:39:13 följande:

    Åh du ger mig verkligen hopp började ta bisolvon, bidrottninggele och rosenrot idag. Så hoppas verkligen att jag också ska få lin solskenshistoria. Tog pappa också något eller enbart du? Stort grattis till er dotter ??


    Då önskar jag dig lyckatill! :D jag åt rosenrot och bisolvon (vi körde i tablett form på bisolvonen men flytande ska också gå bra) sambon åt även av bisolvonen! En tablett om dagen tog vi och de funkade. Tipsade en kompis om de o även hon blev gravid första gången de prövade! Du får mer en gärna uppdatera hur de går sen :D
  • Miniflicka93
    Anonym (F) skrev 2016-08-27 21:37:04 följande:

    Tack! :) Inte bisolvon men drack grapefrukjuice som också ska vara slemlösande.


    Juste så va de ju! Hade glömt haha. Känns som en halv evighet sedan men känner att de blir o köra denna metoden när de e dags för syskon om de blir svårt igen :)
  • Miniflicka93
    Anonym (LängtarEfterBebis) skrev 2016-09-02 16:00:18 följande:

    Hallå tjejer jag hoppar in i tråden här! Beställde hem bisolvon och rosenrot som jag ska börja med från nästa vecka på torsdag alltså mensens första dag. Uppdatera lite hur det har gått för er? Hur många gånger hade ni sex när ni hade ägglossning föratt det skulle ta sig? Ska jag ge rosenrot till min man också eller räcker det med bisolvon? Har försökt bli gravid ganska länge nu men det har inte funkat än... Så jag är väldigt nervös inför detta!


    Nu är de ju länge sedan min dotter blev till men har för mig vi hade sex varje dag under de fertila dagarna! Jag åt rosenrot plus bisolvon o mannen åt bisolvon :) vet hur det är! Hade själv försökt jätte länge innan jag prövade detta! Önskar dig lycka till o att detta ska bli din tur att få bli gravid <3
  • Miniflicka93
    Cyanea skrev 2016-09-02 17:34:19 följande:

    Varför ge bisolvon till mannen? 


    Läste de för länge sen men har för mig de va för att tunna ut sperman eller ngt för att de lättare skulle kunna simma eller ngt xD helt ärligt minns jag inte men de fyller en funktion iaf :D
  • Miniflicka93
    Anonym (B) skrev 2016-09-04 00:37:07 följande:

    Ja, jag och min man ska använda bisolvon den här månaden. Så får se om det fyller sin position :)


    Spännande! Uppdatera gärna hur de går :D när har du bim?
  • Miniflicka93
    twinboymom skrev 2016-09-04 08:13:30 följande:

    Vi försökte först i 3mån utan resultat, använde ägglossningsstickor men hittade egentligen aldrig någon tydlig ägglossning. Sen började med 1 bisolvon och en rosenrot per dag, i tablettform. Fick supertydlig ägglossning och blev gravid vid första försöket. Dubbelt upp-enäggstvillingar.

    Lycka till!


    Åååh vad kul med twins! *.*
  • Miniflicka93
    Anonym (bug) skrev 2016-09-04 08:42:57 följande:

    Själv åt jag sushi varje dag under ägglossningen, vips, det hjälpte! Så ät sushi! 

    Nä. Så är det inte, men så resoneras det. Det finns inget hälsokostpreparat som gör slem tunnare/bättre, utan det sker hormonellt. Slem i halsen är ett annat än slem i vagina, de fungerar på olika sätt och ser olika ut beroende på när i cykeln du är. Hade det haft effekt, då hade man inte kört ivf etc utan att först ha prövat alla metoder som finns på nätet. 

    Själv blev jag gravid efter 1 års försök, med sex varannan dag. Och folk som sa att vi skulle slappna aaaav. Det gjorde vi aldrig. Vi sökte heller aldrig hjälp, men hade vi gjort det, så hade det varit i samma veva som jag blev gravid (1 år), och då hade folk sagt "ni klarade det själva för att ni just skulle få hjälp!". 


    Jag har själv ingen aning om de funkar eller ej, om de e slumpen eller ej osv men jag är glad att jag prövade för jag blev gravid och vill inte föreställa mig om de nu va pga detta vad som hänt om jag inte prövade... då hade jag ej haft min dotter här idag som just nu ligger i min famn <3
Svar på tråden Rosenrot/Bisolvon Gravid?