Inlägg från: CissiJissi |Visa alla inlägg
  • CissiJissi

    3 eller 4 år emellan?

    Jag tycker 4 år är mycket, för mig blir det för mycket :) mina kommer ha 2 år och 7 månader mellan, nästan 3 år, och det är nog perfekt timing även om vi först ville att det skulle vara tätare - men vi är nöjda med det nu ändå!

    Min moster valde (vissa kan visst välja haha) att ha 7 år mellan sina tre barn, det blev ju som att ha ett barn i taget och det var hennes mål och mening med det, fyllt fokus på en i taget. För mig blir fyra år inte så alltför långt ifrån sju år, lite länge, men det är förstås inte riktigt samma sak! Mitt korta svar är - kör på 3!:p

  • CissiJissi

    Kul!!:) Tre år är mer än man ofta tror ja, barn är så olika, jag har träffat barn på 18 månader som pratade flytande, och alla 2.5åringar här vi bor, alla förutom min, pratar flytande och för mig känns de som klockrena fyraåringar eftersom jag utgår från min egen!:) Tror det är en bra ålder! Då har Ni dessutom marginal - satsar man på fyra år och plötsligt inte blir med barn på lång tid så blir det fort fem år istället:) KAN bli. Vissa är mer begåvade på den fronten;)

Svar på tråden 3 eller 4 år emellan?