Inlägg från: Ingrediensen |Visa alla inlägg
  • Ingrediensen

    Vi som väntar sladdisar 2016

    TredjeBullen skrev 2016-03-31 09:25:04 följande:

    Hejsan!

    Väntar en sladdis också. Så otroligt underbart. :) Har en 14 åring o en 9 åring plus två bonusbarn på 9 o 6 år. Är nu i vecka 12 (11+2). Magen börjar nu redan synas. Vi har inte berättat för kidsen än att vi väntar smått. O ska jag va helt ärlig så e jag ganska nervös för att berätta det. Hahaha! Tänker mest på hur tonåringen kommer att reagera. ;) Hur berättar man på ett smidigt o enkelt sätt? Hur har ni gjort?

    Jag o pojkvännen har nyligen blivit sambos, o bara ihopaflytten va en omställning för tonåringen..ja, egentligen för oss alla. ;)

    Tonåringar e fasen inte enkla att tackla alla gånger. ;)


    Hajade till för vi kommer att ha samma åldersskillnad på barnen, har en 9-åring och en 14-åring och väntar smått denna månaden.

    Det är såklart olika men min tonåring blev jätteglad över nyheterna (kille, ifall det nu spelar roll). Sen vet man ju inte hur kul det blir när bebisen väl är här, det återstår ju att se!
    Hoppas dina med blir glada. Jag tänker att det kan vara jätte kul att som 35-åring ha lite insyn i en 20-årings liv, så man kan säkert ha glädje av syskon i alla åldrar.
Svar på tråden Vi som väntar sladdisar 2016