Inlägg från: havsblomman |Visa alla inlägg
  • havsblomman

    Vi som väntar sladdisar 2016

    Curlingmorsan skrev 2016-02-28 10:43:56 följande:

    När började ni känna av fosterrörelser? Kommer inte ihåg när jag började känna med de andra barnen.


    Jag undrar samma sak, är i v 15 nu och känner mig inte alls gravid lägre  
  • havsblomman

    Jag har lite funderingar kring det här med en sladdis. Har 2 barn sen tidigare som är nära varandra i ålder och de har väldigt kul tillsammans. Jag vet att ingen av dem vill ha syskon. Jag har ännu inte berättat för dem, men efter en kontroll nästa v blir det dags. Oroar mig för att detta 3e barn kommer bli "utanför" och upplevas som "besvärligt" av de andra. Har tänkt att jag måste vara noga med att ge extra uppmärksamhet till de båda stora och låta dem vara med att ta hand om bebisen så mycket som möjligt... hur tänker ni andra? 

  • havsblomman
    Gweny skrev 2016-03-05 10:29:37 följande:
    Jag kan känna så med! Mina är 9 & 12 år och så ska man börja om. . Är sambons första. Men är spännande med.

    Går in i v.27 imorgon.
    Ja ibland känner jag mig också osäker, efter nästa vecka måste jag berätta för släkt som kommer tycka det är jättekonstigt, de flesta utom mina närmsta kommer tycka det (jag är betydligt äldre än 38, det är ju jätteungt

    Men jag känner mig inte gammal och tycker det ska bli fantstiskt.

    Hur reagerade de på jobbet? Blir inte kul att berätta för chefen....

    Angående tält, har jag gått klädd i tältkläder ca 3 veckor nu
  • havsblomman
    Miriam75 skrev 2016-03-05 15:04:58 följande:

    Jag är 40 år och i vecka 22. Har barn på 11 och 9 sedan tidigare. Samma pappa.
    Berättade på jobbet i veckan och fick en konstig reaktion av chefen. - Ska du ha en till? Sa hon frågande och väldigt förvånad. Inget grattis alls. Hon bara undrade när jag skulle gå hem och när jag tänkte komma tillbaka efter föräldraledigheten.
    Kändes lite snopet. De flesta av kollegorna grattade stort i alla fall.


    Jag tror det kommer bli ungefär så för mig... jag har precis påbörjat ett projekt så det blir besvärligt för dem, och de kände sig nog säkra med mig pga av min ålder och att jag har 2 barn. Jag skulle vilja vara hemma riktigt länge dessutom, (det är ju sista chansen) måste stå på mig...
  • havsblomman
    Fsake skrev 2016-03-05 23:37:18 följande:

    Fick i fredags på rul veta att jag bär på en flicka har två pojkar på 7 och 9år. Längtar till sommaren så mycket!


    Vad roligt, grattis!!!
  • havsblomman

    Vad roligt att läsa era positiva kommentarer idag ska jag berätta för släkt som kommer vara helt oförstående inför detta att vilja "börja om".... men jag är förstås glad och kommer anstränga mig för att inte bry mig det minsta

  • havsblomman
    Callo skrev 2016-04-17 02:15:45 följande:
    Det gör du rätt i! Bry dig inte, utan visa hur lycklig du är istället. Rätt inställning.
    Jo jag vet. Ändå känns det obehagligt när människor som jag har en nära relation till inte kan glädjas med mig, eller att man alls kan låta bli att glädjas åt något så positivt som ett nytt liv (när det inte finns extrema omständigheter som gör att det kommer bli svårt.)
  • havsblomman
    limegrön skrev 2016-04-18 09:30:13 följande:

    Hej

    jag hoppar in här, kul tråd. Jag är 34 år och väntar en sladdis i okt. Mina barn är 8 och 10 år. Så det blir min trea men sambons första. Verkligen många i samma sits här. Vi berättade för barnen i helgen och det blev helt olika reaktion. 8 åringen blev överlycklig och vill att bebisen ska komma ut nu med detsamma och 10 åringen blev jättearg och jag fick mig en utskällning. Sedan pratade hon inte med mig mer den dagen. Jag blev lite ledsen av den reaktionen men det verkar som hon nu ett par dgr senare redan börjar ändra inställning. Hur har era barn reagerat?


    Det var liknande med våra barn, äldsta flickan blev arg, yngsta glad... men nu verkar båda ha vant sig och tycka att det är roligt.
Svar på tråden Vi som väntar sladdisar 2016