Svar på tråden Var är hatet mot kommunismen?
 • Mån 9 nov 2015 15:20
  1982 visningar
  35 svar
  Inlägg från Världsmedborgare Visa alla inlägg
  35
  1982

  Var är hatet mot kommunismen?

  Drone skrev 2015-11-09 13:59:57 följande:
  Ser ofta att det är olika manifestationer mot nazism och liknande, men aldrig att det är mot kommunism? varför är det så? Stalin mördade ju 100 miljoner människor, oliktänkande och kristna bland annat. det får ju nazi tyskland att blekna i jämförelse.

  hur kommer det sig att man lägger så mycket energi på att avsky nazism men inte kommunism när de två ideologierna är så otroligt lika?
  Enkelt, den är död eller näst intill, så det finns inte mycket att protestera mot.
  Vet ö.h.t inget land som kan kallas kommunistiskt, även om några fortfarande hävdar att dom är det.
  Kan eg inte se att det någonsin funnits ett fungerande kommunistiskt land, det har mer varit diktaturer som gömt sig bakom kommunismens ideologi.
 • Mån 9 nov 2015 15:20
  #7
  KingOfKings skrev 2015-11-09 14:43:32 följande:
  Ja eftersom kommunisterna sitter vid makten (MP och V t ex) och på ledande poster i samhället så som Universitetsledningar osv, så kommer det självfallet inte att påtalas i media hur mycket skit kommunisterna skapat.

  Nazistisk ideologi är ju inte heller "ond" i sig själv. Det är inte som så att Tyska nazister såg sig själva som onda och gick på gatorna och vandrade och skanderade att de var Darth Vader *ICH BIN DEIN VATER!*, snarare som en pragmatisk ideologi som fungerar och som tillhör den goda sidan.

  Det tycker dagens kommunister också om sig själva. Att de tillhör den goda sidan. I verkligheten är det ondskan de tillhör, precis som alla andra ideologier där utövarna tror de tillhör "det goda"

  Det finns många fler sådana grupper. Massa muslimska grupper som hugger huvudet av levande små barn (hur äckligt som helst men jag antar att ni mespajasar här på FL inte vågar kolla på sånt och sanningen i vitögat utan det är mest fagra tal som skrivs här), de tror att gud har gjort dem goda och alla andra onda och att de därför måste avlägnsa alla onda (genom att hugga av huvudet på dem).

  Kommunisterna i Sverige berikar sig själva och gör andras liv mycket sämre. Ja i princip som alla andra skitgrupper. Problemet med Sverige är att det sköts tysts. Vi betalar världens högsta kommunistskatter i hela världen och får skit tillbaka. Ingenting fungerar. Jag skulle träffa en läkare, och får vänta 3 månader innan jag får tid. Hur i helvete fungerar det så jävla dåligt när man betalt dessa enorma jävla skatter. De borde vara tid samma dag och när jag kommer borde läkaren vara superkompetent och undersöka mig med alla möjliga tester som får kosta exakt va de vill. Men nej. Inte i Svärje.
  Trams.
 • Mån 9 nov 2015 18:43
  #18
  Gert skrev 2015-11-09 18:20:28 följande:
  Det beror på att de som brukar manifestera i Sverige är kommunister. Ofta ser man kommunistiska förbund manifestera tillsammans med S och SSU.

  Vi som hatar kommunister behöver inte gå ut och manifestera mot kommunisterna. Vi är inte lika kåta på uppmärksamhet som kommunisterna är.

  Varför inte då hata alla extremister, likheterna är ju så påtagliga och många, oavsett emtremism.

 • Mån 9 nov 2015 18:45
  #19
  Smecker skrev 2015-11-09 18:24:38 följande:
  Hur påverkar ni satanister samhällsbyggandet?
  Svar: 666:orna påverkar samhällsbyggandet negativt och ofta kriminellt.
Svar på tråden Var är hatet mot kommunismen?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...