Inlägg från: Sprallig |Visa alla inlägg
  • Sprallig

    Inga manliga attribut - Åsikter?

    Jag är en vuxen man på snart 30 som haft det svårt med tjejerna i mitt liv. Rättare sagt har jag aldrig haft någon tjej. Jag är övertygad om att mitt största problem är att jag inte har NÅGOT manligt attribut.

    - Kort (167cm)
    - Klent byggd med små axlar
    - Runt ansikte fast ingen övervikt
    - Lite tillbakadragen personlighet
    - Ljus röst och barnsligt ansikte, ser typ 10 år yngre ut än vad jag är

    Vad tycker ni att jag ska göra åt det här problemet. För kvinnor söker ändå en man och jag ser inte ut som en. Vad har ni för åsikter och kanske tips till mig?

  • Svar på tråden Inga manliga attribut - Åsikter?
  • Sprallig
    primeprime skrev 2015-11-12 22:57:11 följande:

    Har haft kollegor/pluggkompisar/bekanta som skulle kunna passa in på din beskrivning, men de verkar åndå haft ett "normalt" umgänge med tjejer etc. Kan det handla mest om självkänslan?


    Självkänslan har ju hamnar i botten för att jag ser ut som det gör. Jag liksom hatar att se mig själv i spegeln eller på bild. Jag är så jävla oattraktiv. Jag har lagt ner en jäkla massa pengar för att ändra på det man man kan ju inte ändra sig helt. Jag skulle behöva en ansiktstransplantation.
    Anonym (Man) skrev 2015-11-13 01:00:21 följande:

    Personlighet är viktigare än utseende. Så försök komma ur skalet.


    Utsidan ger insidan en chans. Med mitt utseende får jag aldrig chansen.

  • Sprallig
    Anonym (thai) skrev 2015-11-17 20:58:27 följande:
    Det kan absolut vara en utväg som jag tror på. TS självbeskrivning har många gemensamma drag med en vanlig sydostasiatisk man. Kvinnorna från dessa länder har förstås inget att invända mot sina egna landsmän, de dejtar, åtrår, blir kära, bildar familj och skaffar barn trots (eller tack vare) nämnda yttre attribut.

    TS, släpp tanken på europeiska kvinnor och deras hårdkodade preferenser och börja dejta sydostasiatiskor istället. I deras ögon är du helt normal vad gäller längd m.m. och kanske exotisk med din ljusare hy. På köpet får du en nätt petite fru som är glad, varm, tacksam, duktig på god nyttig mat och är i toppklass vad gäller söthet, näpenhet och ungdomlighet. Du har allt att vinna om du bara vänder ditt utseende till en fördel genom att leta hos en annan grupp.


    Jag tror nog att du kan ha ganska rätt i att jag liknar en sådan man. Frågan är hur många sydostasiatiskor det finns i Sverige? Jag ser då väldigt sällan några. Sen skulle jag faktiskt helst vilja ha en europeisk kvinna då jag gärna vill ha barn som man kan se sig själv i.
  • Sprallig
    Anonym (Hmm) skrev 2015-11-21 16:20:09 följande:

    Är bara frågan om självförtroende.
    Jag fick brudar på utseendet när jag var yngre - längesedan nu ...
    MEN - jag är hyfsat intelligent, öppen, har humor och kan snacka.
    Har inga problem med att få damers intresse, snarare att det blir mer allvar för dem snabbare än jag hinner med.
    Blir lite avskräckt när det blir så..


    Frågan är vart man hittar kvinnor som kan gilla mig? Jag har försökt med nätet, kompisar, föreningar, fester, krogen, skola och jobb och jag har verkligen inte kommit någonstans där. Jag sticker ut för lite.
  • Sprallig
    flygrl skrev 2015-12-03 17:20:28 följande:
    Men tror du inte du skulle kunna "se dig själv i" ett barn du fått med en sydostasiatisk kvinna?
    Hm det vet man ju aldrig. Jag skulle nog kunna dejta en tjej med annat etnisk ursprung om hon var uppväxt här i Sverige så man delar språk och förhoppningsvis kultur också. Att bara åka till Asien och hämta en tjej känns inte rätt.
Svar på tråden Inga manliga attribut - Åsikter?