Inlägg från: Anonym (rätt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rätt)

    Mamma gör fel.

    Jag har tycker att barn alltid ska ha eget rum, sålänge man inte är skitfattig och/eller har en bra ursäkt. Det är väldigt viktigt för ett barn att ha eget rum, speciellt när man är 15år!!  Tyvärr är det ingen rättighet, och det är din mamma som bestämmer. Även om hon tydligt är väldigt egoistisk.

    När man läser ditt inlägget kan det du verka "bortskämd" som "kräver" ett eget rum, och många reagerar väldigt mycket på bortskämdhet. Men de förstår nog inte hur det är att vara 15år. Hade din mamma skrivit denna tråden lär ännu fler vara på din sida.

    För mig är det iallafall självklart att sätta sina barn först. Är man inte villig att göra det bör man inte ha barn bara. Ingen tvingar en att skaffa barn. Din mamma borde ha tänkt på att fixa bättre ekomoni och en större lägenhet, du kan ju inte ansvara för sånt! Allt kan hända, man kan bli av med jobbet och en massa andra saker kan ske. Men oavsett är det din mamma som bär ansvaret att fixa det, och hon som får ta "smällen".

    MEN, även om du har "rätt" så kan du inte bara gorma och kräva. Tänk på att lösa konfliken, kom med förslag, prata med utomstående. Vart är din pappa? Kan du inte prata med en släkting till dig och din mamma? En mormor? 
    Som andra säger kan ni dela av rummet och skaffa varsin säng, förutsatt att det finns plats, inte alltid det finns det.

    Finns det inget vardagsrum? Kan ni inte komma överens om att en tar vardagsrummet och en sovrummet? Kan du inte fråga om du kan ta vardagsrummet? Tv får ni väl skaffa varsin billig om ni känner att ni behöver ha det.

Svar på tråden Mamma gör fel.