Inlägg från: Anonym (fullkomligtlivrädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fullkomligtlivrädd)

    Kommer det bli krig i sverige? Var kan jag bo säkert?

    Hej! Jag har sådan enorm ångest för att det ska bli krig i Sverige och att mina barn ska dö, plågas eller lämnas föräldralösa. Den här ångesten är så jobbig attt jag sedan i måndags sjukskrivit mig, jag orkar knappt ta mig upp ur sängen, skakar av skräck samtidigt som jag inte vill visa barnen vad jag är rädd för.

    Nu börjar jag allvarligt tänka på att flytta till något tryggare ställe. Men var?? Var kan jag ge mina barn en trygg uppväxt?  utan krig eller att behöva fly?? Thailand känns så väldigt långt borta och jag har aldrig varit där men förstår att det är tryggare än här iaf. Hur ska ni andra göra?

  • Svar på tråden Kommer det bli krig i sverige? Var kan jag bo säkert?
  • Anonym (fullkomligtlivrädd)

    Men USA känns inte alls tryggt. Där har det ju varit terrordåd flera gånger. JJag vet inte om Thailand är säkrare än Sverige men har någon annan ett bättre tips där man kan leva i trygghet utan krig.
    Vill åxå ha fler barn men tyvärr har jag inte modet att skaffa ännu ett barn som man håller i famnen och vet att det sannorlikt blir föräldralöst eller utsatt för martyr längre fram.
    Känns nästan som om jag skulle kunna ta livet av mig bara för att slippa ångesten för just nu orkar jag inte leva längre

  • Anonym (fullkomligtlivrädd)

    Vad kan man då ta? för att dö i sömnen? utan att lida. bara somna in. För nu orkar jag inte mer. bättre få det bortgjort. ( Tycker absolut inte att du ska göra det!! Men jag måste nog)

    Men något land i Afrika då? eller Mallorca?

Svar på tråden Kommer det bli krig i sverige? Var kan jag bo säkert?